Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gibi olan var mi ?
bi doktora gözükmelisiniz.benim de cok gecikmişti öbür bata kadar adet olmamıştım yumurtalık kisti olmuştum o ay
Ben hamile kalmadan 1 ay önce 17 gün geçmişti. sonra kendiliğinden geldi. Ertesi ayda hamile kaldım :) Hani derler ya gecikme iyidir rahim kendini gebeliğe hazırlıyor ddiye. Bence dikkatli ol bi dahaki ay hamiş kalabilirsin.![]()
Eğer pkolu değilsen stresden olmuyodur, benimde adetim gecikmişti 15 gün , bende dr gittim, bana pko teşhisi koydu( daha önce bilmiyordum, en azından erken teşhis oldu, çünki bende bebek isteyenlerdenim...
bende bir önceki ay 1 hafta geciktim diğer ay hamile olduğumu öğrendim inşallah sende öyle olursun ama stres de olabilir
Bildiqim kadariyla pek stres yapmiyorummmm werici olan rabbim sonucta ama 10 gun gecti teste pozitif cikti kafam karisiyo bilmiyorum ki neden ble oldu ama olsun bebeyim istiyorum hayatta hicbirseyi bu kadar cok istememistim bennnn
Benim gibi olan var mi ?
merhabalar benim de ilk kez bu kadar gecikti adetim anladığım kadarıyla siz hamileymişsiniz kaç gün sonra idrarda ve kanda belli oldu?
ben 2 kere idrar testi yaptım negatif çıktı ne yapsam acaba
stresten olmasıda ıhtımaller ıcınde tabıde pazartesı gunu kanda baktır bence olmazsan canım.
:) gerek kalmadı biraz önce başladı adetim:)sağol canım ilgilendiğin için
insan adet olmaya seviniyormuş bunu öğrendim:)
biraz daha geç kalsaydı endişelenmeye başlayacaktım