adetim 10 gun gecti ama kan negatif neden cevap lutfen

Eğer pkolu değilsen stresden olmuyodur, benimde adetim gecikmişti 15 gün , bende dr gittim, bana pko teşhisi koydu( daha önce bilmiyordum, en azından erken teşhis oldu, çünki bende bebek isteyenlerdenim...

Ben hamile kalmadan 1 ay önce 17 gün geçmişti. sonra kendiliğinden geldi. Ertesi ayda hamile kaldım :) Hani derler ya gecikme iyidir rahim kendini gebeliğe hazırlıyor ddiye. Bence dikkatli ol bi dahaki ay hamiş kalabilirsin.

bi doktora gözükmelisiniz.benim de cok gecikmişti öbür bata kadar adet olmamıştım yumurtalık kisti olmuştum o ay

Doktora gittim ama herhangi bi sorun yok rahimin gebe kallmaya cok el verisli dedi ve 1 haftaya kadar olursun dedi ama bilmiyorm kan testi negatif cikti ama halendha olmadim.....

Ayyyyy ne kadar guzel ins oledir bole olumlu durumlari duyunca seviniyorum doktora gittim olursun 1 haftaya kadar dedi kan testi zaten negatif cikti hamileyim diye bagirmak istiyorum umarim dediqin gibi rahim kendini gebeliqe hazirliyordur

Eğer pkolu değilsen stresden olmuyodur, benimde adetim gecikmişti 15 gün , bende dr gittim, bana pko teşhisi koydu( daha önce bilmiyordum, en azından erken teşhis oldu, çünki bende bebek isteyenlerdenim...

Doktara gittim tahlillerim yapildi sorun yok rahimin gebe kalmaya cok elverisli dedi 1 haftaya kalmaz olursun dedi bakalim bekliyorummm bebebk coooooook istiyoruz ve olsun istiyorummmm umurim rabbim gonlumuze gore verir de bizede o muhtesem duyguyu yasatir rabbimmm...

bende bir önceki ay 1 hafta geciktim diğer ay hamile olduğumu öğrendim inşallah sende öyle olursun ama stres de olabilir

bende bir önceki ay 1 hafta geciktim diğer ay hamile olduğumu öğrendim inşallah sende öyle olursun ama stres de olabilir

Bildiqim kadariyla pek stres yapmiyorummmm werici olan rabbim sonucta ama 10 gun gecti teste pozitif cikti kafam karisiyo bilmiyorum ki neden ble oldu ama olsun bebeyim istiyorum hayatta hicbirseyi bu kadar cok istememistim bennnn

Benimde regl tarihimden 5gün geçti hiç olma belirtileri de yok. Bugüne kadar hiç regl tarihim şaşmamıştı. Bebeğimin olmasını çok istiyorum 7aydır Nilüfer hanım sizin sonucunuz pozitif mi çıktı 10gün sonraki testlerde ?

Bildiqim kadariyla pek stres yapmiyorummmm werici olan rabbim sonucta ama 10 gun gecti teste pozitif cikti kafam karisiyo bilmiyorum ki neden ble oldu ama olsun bebeyim istiyorum hayatta hicbirseyi bu kadar cok istememistim bennnn

Benimde regl tarihimden 5gün geçti hiç olma belirtileri de yok. Bugüne kadar hiç regl tarihim şaşmamıştı. Bebeğimin olmasını çok istiyorum 7aydır Nilüfer hanım sizin sonucunuz pozitif mi çıktı 10gün sonraki testlerde ?

merhabalar benim de ilk kez bu kadar gecikti adetim anladığım kadarıyla siz hamileymişsiniz kaç gün sonra idrarda ve kanda belli oldu?
ben 2 kere idrar testi yaptım negatif çıktı ne yapsam acaba

kac gun gecıktı cnm senın adetın. egerkı 3-4 gunse ıdrar testınde cıkması gerekırdı.

salı olmam gerekiyordu ama bu sabah da yaptım her ihtimale karşı yine çıkmadı
ilk hamileliğimde idrarda hemen çıkmıştı ama kalp
atışı alamadığımız için sonlandırmak zorunda kalmıştık 8 ay oldu nerdeyse
hiç bu kadar gecikmemişti stresten oldu heralde

stresten olmasıda ıhtımaller ıcınde tabıde pazartesı gunu kanda baktır bence olmazsan canım.

stresten olmasıda ıhtımaller ıcınde tabıde pazartesı gunu kanda baktır bence olmazsan canım.

:) gerek kalmadı biraz önce başladı adetim:)sağol canım ilgilendiğin için
insan adet olmaya seviniyormuş bunu öğrendim:)
biraz daha geç kalsaydı endişelenmeye başlayacaktım

:) gerek kalmadı biraz önce başladı adetim:)sağol canım ilgilendiğin için
insan adet olmaya seviniyormuş bunu öğrendim:)
biraz daha geç kalsaydı endişelenmeye başlayacaktım

bebek ısterken o bekleme suresı berbat bısı olmadıkca testlerde yanlıslık varmı dıe dusunuosun. bu sıkıntıdan kurtuldugun ıcın sevındım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…