Adetim 10 gün gectikti sonucum negatif çıkıyor

ZUB344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2022
309
0
33
30
Adetim 10 gün gecikti ancak kan tahlili ve idrar testlerim hep negatif çıkıyor böyle bir durum yaşayıp sonunda hamile olan var mı lütfen cevap verin...

Adetim 10 gün gecikti ancak kan tahlili ve idrar testlerim hep negatif çıkıyor böyle bir durum yaşayıp sonunda hamile olan var mı lütfen cevap verin...
Adet oldunuz mu acaba bende aynı durumdayım 13.gün olmadım 7.gün kan idrar negatif

Dönem içerisinde yaşadığınız stres, kullandığınız bir ilaç vs etkili olabiliyor. Doktora gittiğiniz mi? En sağlıklı bilgiyi o verecektir.

Dönem içerisinde yaşadığınız stres, kullandığınız bir ilaç vs etkili olabiliyor. Doktora gittiğiniz mi? En sağlıklı bilgiyi o verecektir.
Geçen ay yumurta geliştirme iğnesi felan vuruldum çatlatma iğnesi felan ama işe yaramadı doktor ara verelim dedi ilac felan hiçbir şey kullanmadım ancak 18 gün oldu hala adet olmadim

Hayır hala olmadım 18 gün oldu hala aynı sabah idrar testi yaptım hala negatif doktorum pazartesi gel dedi bakalım ne olacak
Ben adet gecikmemin 2.haftasında öğrenmiştim hamileliğimi. 50.günümdü adet olmayalı ayrıca. O iki hafta içinde 2 kere kan vermiştim negatif çıkmıştı ikiside. En son çıkan negatif testin ardından 2 gün geçti, idrarda pozitif oldum. 8 haftadır toplam adet olmuyorum. Ama gebeliğim tahmini 4 haftalık. Geç döllenme yaşadığım için durum böyle. Belki sizin de bu şekilde olabilir. Hatta adet gecikmenizin içinde bile hamile kalabilirsiniz. Ben ultrasona gittiğimde yumurtaların aşağıda rahmin de kalın, adet olamıyorsun sadece gebelik yok demişti doktor. Yumurtaların aşağıda kısmı doğruymuş 😂 Belki hamileliğiniz çıkacak ama bekliyor benimki gibi. İnşallah hamilesinizdir ❤️

Yaa sizin adınıza çok sevindim . Allah razı olsun inşallah bende hamileyimdir şuan daha da umutlandim umarım yine hüsran olmaz 🤍

Back
X