Adetim 11 gün gecikti midem yanıyo sürekli

aypee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2021
128
11
48
Merhabalar adetimin üstünden tam 35 gün geçti yaklaşık 10 gün gecikti şuan . son bikaç gündür mide yanması yaşıyorum ve akıntım var beyaz kıvamlı şekilde hamilemiyim bilmiyorum idrar testim negatif çıktı 2 gün önce hamileliğin ilk dönemleri olabilirmi çok istiyorum

Merhabalar adetimin üstünden tam 35 gün geçti yaklaşık 10 gün gecikti şuan . son bikaç gündür mide yanması yaşıyorum ve akıntım var beyaz kıvamlı şekilde hamilemiyim bilmiyorum idrar testim negatif çıktı 2 gün önce hamileliğin ilk dönemleri olabilirmi çok istiyorum
Bide kan testi verin kesinleştirin bazı durumları ona göre doktora görünün 11 günlük gecikme belli olması lazım

Belki baska bir hastalik vardir?
11 gun gecikmenin direkt cikmasi lazım cunku.
Yine de kan testi ile kesinlestirin, olmadi doktor gecikmenin sebebini ortaya cikarir.

Insallah vardır kan verin . ama 10 gün gecikmeyle mutlaka çıkardı. Bu ay aynı durumu bende yaşadım çünkü. Hayırlısı olsun😊

Sizinkinin sebebi ne çıktı
Benim adet döngüm normalde de uzundur ama bu ay hiç adet olmadım neredeyse. Bir sebebi yok aşırı stres veya fazla ilac kullanımı dedi, soguk algınlığı ağrı kesici gibi.. ama yinede bir kan verin emin olun derim zaten doktora gitseniz de ilkten beta testi yapıp öyle tedavi uygulayacaktır🥰

Benim adet döngüm normalde de uzundur ama bu ay hiç adet olmadım neredeyse. Bir sebebi yok aşırı stres veya fazla ilac kullanımı dedi, soguk algınlığı ağrı kesici gibi.. ama yinede bir kan verin emin olun derim zaten doktora gitseniz de ilkten beta testi yapıp öyle tedavi uygulayacaktır🥰
Tamamdır teşekkürler ☺️

Ne yaptınız ya??? Çok merak ettim. Doktora gittiniz mi benimde şuan tam 11.günüm iki gün önce kan testim negatif cıktı ama hala olmadım çok merak ediyorum

Back
X