Adetim 11 gün gecikti

Elffeyll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2023
11
2
1
Kızlar adetim 11 gün gecikti 2 idrar testi yaptım arayla koyu çizgi pozitif.Kan testi verdim ancak doktorum belli birşey demedi 1 hafta sonra bidaha gel dedi.Sizce hamilemiyim ilk ilişkinin üzerinden 29 gün geçti.Sizce adet olur muyum korkuyorum
IMG_20230112_171125.webp

İnşallaah isteyen herkese versin Rabbim
Ama içim hiç rahat değil :) adet olmaktan korkuyorum normalde de illa gecikiyor
Kan testi sonucunuz yok mu e nabız dan bakabilirsiniz verdiyseniz orda kesin yazar 5 ve üzeri hamilelik var demek sizin baya koyu o yüzden yüksektir muhtemelen

Kan testi sonucunuz yok mu e nabız dan bakabilirsiniz verdiyseniz orda kesin yazar 5 ve üzeri hamilelik var demek sizin baya koyu o yüzden yüksektir muhtemelen
Beta hcg olarak mı yazıyor peki 2 gün oldu vereli
kan testi yaptırmak istediğimi söyledim hamilelik için beta hcg yazmıyor bilginiz var mı :)

Kızlar adetim 11 gün gecikti 2 idrar testi yaptım arayla koyu çizgi pozitif.Kan testi verdim ancak doktorum belli birşey demedi 1 hafta sonra bidaha gel dedi.Sizce hamilemiyim ilk ilişkinin üzerinden 29 gün geçti.Sizce adet olur muyum korkuyorum Eki Görüntüle 3191513
Gidip saglik ocagindan kan testi yaptirabilirsiniz ve bence o dr u degisin boke sacmalikra duymamistim yni

Back
X