Adetim 13 gun gecti beta hcg 104 cikti acil cevap

Pinkpanterr

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2019
8
4
1
30
Mrb arkadaslar .. Adet gunume 12 13 gun kala korunmasiz iliskiye girdim. Bugun 13 gun oldu adetim geceli test yaptm 104 cikti .. Sizce gec dollenme mi . sonuc iyi mi .. Adet tarihime 12 13 kala sadece bi seferligine korunmasiz iliskiye girdim ve sonuc bu .. Goruşlerinizi bekliyorum lutfenn 🙋🏻‍♀️🙏🏻😑

Geç döllenme olabilir canm herhangi bi kanama vs yoksa sorun yoktur inşaAllah

Mrb arkadaslar .. Adet gunume 12 13 gun kala korunmasiz iliskiye girdim. Bugun 13 gun oldu adetim geceli test yaptm 104 cikti .. Sizce gec dollenme mi . sonuc iyi mi .. Adet tarihime 12 13 kala sadece bi seferligine korunmasiz iliskiye girdim ve sonuc bu .. Goruşlerinizi bekliyorum lutfenn 🙋🏻‍♀️🙏🏻😑
Hamilesin galiba canim iki günde bir betanin iki kat artması lazim eğer bu artış sağlanıyorsa sorun yoktur ama yükselme düzensiz ise problem olabilir

adetinden mi 13gun gecdi, yoksa korunmasiz ilişkinin uzerinden mi? hamilemisiniz simdi?

Back
X