Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede aynı durum var toplamda 48 gündür adet olmuyorum 30 gün normal geçen süre desek 18 gündür olmuyorum akıntım fazlalaştı seffaf beyaz karışık oluyor başka belirtilerim yok test yaptım 5 ide negatif kan testi vermeyi düşünüyorum bakalımKızlar merhaba, adetim 14 gün gecikti. Ve bir aydır nerdeyse beyaz akıntım var. Bu durumu yaşayıp hamile olan var mı? Başka belirtim yok. 2, 3 gün önce de kasığıma sancı girdi bir iki defa. Sonra geçti.
Yaptım 7 gün geçince. Ama tek çizgi olunca bekliyim 1 hafta daha dedim. Yarın yaparm büyük ihtimal.14 gun baya cok
Neden test yapmiyorsunuz
Sadece beyaz akintidan anlasilmaz
Hiç mi test yapmıyorsunuz veya hiç mi merak edip acaba demiyorsunuz anlayamıyorum.Kızlar merhaba, adetim 14 gün gecikti. Ve bir aydır nerdeyse beyaz akıntım var. Bu durumu yaşayıp hamile olan var mı? Başka belirtim yok. 2, 3 gün önce de kasığıma sancı girdi bir iki defa. Sonra geçti.
Aynen 18 gündür olmuyorsunuz. Ben de 4 ünde olacaktm olmadm 14 gündür olmamş oluyorm. Ne zmn yaptnz testi ben 7. Günmde yaptm tek çizgi.Bendede aynı durum var toplamda 48 gündür adet olmuyorum 30 gün normal geçen süre desek 18 gündür olmuyorum akıntım fazlalaştı seffaf beyaz karışık oluyor başka belirtilerim yok test yaptım 5 ide negatif kan testi vermeyi düşünüyorum bakalım
Ben 2 aydır 30 a yakın test denemişimdir. 2 aydır böyleyim alttanda muayene oldum. 4 kere kan verdim. Ne kist var. Ve enfeksiyon ne başka bir şey. Gecikmenin 7. Günü 2 test yaptm ikisi de tek çizgi. O kadar yıprandım ki habire test yapmaktan. Bu durumu yaşayan var mı merak ettim.Hiç mi test yapmıyorsunuz veya hiç mi merak edip acaba demiyorsunuz anlayamıyorum.
Yanlış anlamayın ama biz bunu asla bilemeyiz. 14 gün çok uzun bir süre.
Ben 5 test yaptım aralıklı şekilde en son testimi bu sabah yaptım gene tek çizgi çıktıAynen 18 gündür olmuyorsunuz. Ben de 4 ünde olacaktm olmadm 14 gündür olmamş oluyorm. Ne zmn yaptnz testi ben 7. Günmde yaptm tek çizgi.
Valla üzüldüm. Belki geç döllenmedir. 20. Gününde öğrenen varmış. Gitmeyi düşünüyor musunuz hastaneyeBen 5 test yaptım aralıklı şekilde en son testimi bu sabah yaptım gene tek çizgi çıktı
Son iki aydir bende aynı sürümü yaşıyorum. Önceden de bazen düzensiz olurdu adetim ama iki aydir hep gecikiyor. Tum kan testlerimi yaptırdım hormonlarımın hepsi normal. 8tanr yumurtam vardı. 3 Temmuzda adet olmalıydım olmadım. 3unden beri test yapıyorum hep negatif. Çok yıpratıcı gerçekten. Sonrasinda pozitif olma ihtimali var mı acaba?Ben 2 aydır 30 a yakın test denemişimdir. 2 aydır böyleyim alttanda muayene oldum. 4 kere kan verdim. Ne kist var. Ve enfeksiyon ne başka bir şey. Gecikmenin 7. Günü 2 test yaptm ikisi de tek çizgi. O kadar yıprandım ki habire test yapmaktan. Bu durumu yaşayan var mı merak ettim.
Her zaman bi ihtimal vardrSon iki aydir bende aynı sürümü yaşıyorum. Önceden de bazen düzensiz olurdu adetim ama iki aydir hep gecikiyor. Tum kan testlerimi yaptırdım hormonlarımın hepsi normal. 8tanr yumurtam vardı. 3 Temmuzda adet olmalıydım olmadım. 3unden beri test yapıyorum hep negatif. Çok yıpratıcı gerçekten. Sonrasinda pozitif olma ihtimali var mı acaba?