Adetim 14 gun gecikti pkoluyum

Derinderyadilan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2022
7
0
1
24
Bende pko cikti 1.5 yillik evliyim hic korunmadima ama cocugum olmuyor adetim yine 14 gun gecikti testte negatif gorunce cok uzuluyorum testte yapmiyorum surekli ruyalarima giriyor bu durumu yasayan var mi yada nasil bir yol izlediniz

Bende pko cikti 1.5 yillik evliyim hic korunmadima ama cocugum olmuyor adetim yine 14 gun gecikti testte negatif gorunce cok uzuluyorum testte yapmiyorum surekli ruyalarima giriyor bu durumu yasayan var mi yada nasil bir yol izlediniz
Pkoluyum ve bebegim oldu korkmayin stres olmayin binelrce pko lu insanin bebegi var

Testim negatif çıktı gecen ay soğan kürü yapmistim cok umitliydim
Pko yumurtlamasi az anlamina geliyor yani dollenme olmasi icin 20milim yumurta olmasi lazim bizimki 8 9 milim anca oluyor...o yumurta gununu yakalayamiyor olabilirsiniz bunu takip icin ovulasyon testi almanizi oneririm her ay adetten sonra baslayip her gun ayni saatte son 2 saat su icmeden testi yapman lazim...yumurta gununu degerlendirmelisin...ayrica o yumurta buyumesi icin yapabilceklerin var
1 beslenme findik tere ceviz yiyebilirsin
2 hayit suyu seti...ben beralifetan almistim bi arastir derim surpriz gebelik seti diye geciyor 2 ay duzenli kullandim
3 glifor seker hapi...bunu doktoruna danis ve internetten mutlaka arastir hatta almasanda arastir mutlaka fikir edin..her gece 500mg olandan 2 tane iciyordum ben kanitlanmis bilimsel bilgi pkolu olanlarda seker hapi yumurtlamayi sagliyor
2.ay hamile kaldim..kendi doktorum kendim oldum..rabbim insallah sizede nasip etsin

Bunların hepsini bı arada mi kullandınız

Bende pcosluyum şuanda çatlatma iğnesi tedavisi deniyorum şuanda 4 haftalık hamileyim sanırım pcoslu olduğumuzdan yumurta sayımız fazla olduğu içinde şansımız daha yüksek olabilir hala kritik dönemdeyim ama 3 yıldır olmuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…