Gebeliğe Hazırlık Adetim 15 gun gecikti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bebekkhasreti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2020
30
33
3
31
Hanımlar merhabalar konu başlığından da anlaşılacağı gibi düzenli adetim bu ay tam 15 gün gecikti. 1 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ama her ay hüsranla karşılaşıyorum 😔 5 gün önce kan testi yaptım N çıktı 😔 ama hala adet olmadım aynı durumu yaşayan var mı lütfen yardım edin

Geç döllenme olabilir mi? Bir hafta aralıklarla testleri tekrarlamayı öneriyor doktorlar bu tür durumlarda.

6 sene yaşadım ben o hüsranı artık o kadar kabullendim ki olmayacağını test pozitif geldi bozuktur dedim kan sonucu geldi 2 saat ağladık eşimle o yüzden hep panik halindeyim sürekli korkudayım 🤭 Rabbim kimseyi aratmasın kucağını boş koymasın 🤲

6 sene yaşadım ben o hüsranı artık o kadar kabullendim ki olmayacağını test pozitif geldi bozuktur dedim kan sonucu geldi 2 saat ağladık eşimle o yüzden hep panik halindeyim sürekli korkudayım 🤭 Rabbim kimseyi aratmasın kucağını boş koymasın 🤲
amin Allah bağışlasın😇 Bizede nasip inşallah 🤲

Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin

Back
X