ADETİM 17 GÜN GECİKTİ Hamile Miyim?

Nurrrrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2020
14
10
3
25
Arkadaşlar adetim 17 gün gecikti 11.günde kan testi negatif çıkmıştı hiç adet olacakmışım gibi bir belirti yok daha önce en fazla 7gün gecikmişti son 3ay gayet düzenliydi hamilelik planlıyoruz akıl verirmisiniz ne yapmalıyım kanda geç çıkma ihtimali var mı?

Hamile olsaydınız 11.günde yaptırdığınız kan testi pozitif çıkardı hem de çok yüksek değerle. Büyük ihtimalle mevsimsel adetiniz gecikti. 17 gün olmuş artık bi doktora görünün adet söktürücü verir

Hamile olsaydınız 11.günde yaptırdığınız kan testi pozitif çıkardı hem de çok yüksek değerle. Büyük ihtimalle mevsimsel adetiniz gecikti. 17 gün olmuş artık bi doktora görünün adet söktürücü verir
Teşekkürler ama daha önce bir yerde görmüştüm bazen kanda da geç çıkabiliyor o yüzden adet söktürücü kullanmak istemedim

Benim de 12 gün gecikti idrarda negatif çıkıyor maalesef

Her zaman öyle olmuyo ki geç döllenme de çok geç belli oluyor yaşadım.bizzat.

Benim de 12 gün gecikti idrarda negatif çıkıyor maalesef
Benimde 3 gün gecikti ve albi testi yaptım dün negatif çıktı eşim benden çok hayal kırıklığına uğradı neden adet olmadım onu da anlamadım bugün de gelen giden yok :110:

Yumurtlama dönemi biliniyorsa, o günden 15 gün sonra adet beklenir. Bu kadar gecikmeler çok fazla kanda döllenir döllenmez çıkıyor çünkü. Stresten veya mevsimsel gecikmelerdir

Merhabalar benim de reglim 15 gün gecikti , bende 3 kez test yaptım bayram dolayısı ile kan vermeye de gidemedim 2 gün önce regl oldum havalardan , sıkıntı stresten gecikiyor sanırım bende deliriyordum az daha hiç bir belirtim yoktu çünkü e testlerde negatif birşey olsa hissederim bir belirti olur diyordum o da yoktu , En sonunda karın ağrısı ile geldi .
Sizde çok düşünmeyin eğer pozitif olsa idi zaten testlerde onu geçtim kan da çıkardı bir belirti olurdu, bu ay olmasa bile umarım önümüzdeki aylar da güzel sonuçlanır herşey sizin için :KK36:

Arkadaşlar adetim 17 gün gecikti 11.günde kan testi negatif çıkmıştı hiç adet olacakmışım gibi bir belirti yok daha önce en fazla 7gün gecikmişti son 3ay gayet düzenliydi hamilelik planlıyoruz akıl verirmisiniz ne yapmalıyım kanda geç çıkma ihtimali var mı?
Benim de 19 gün gecikti canım. İlk defa böyle bir gecikme yaşıyorum. Belki şeninde benim de geç döllenme olmuştur. 🙏🏼 Hiç test yaptın mı?

11.günde kan testi yaptım negatif bugün 18oluyor mevsimsel olsa en fazla 15gün inşallah hamileyizdir 🙏
İnşallah canım yaa 🥺 Ben idrar testi yaptım iki gün önce silik çizgi var. Hatta koyayım fotosunu da. Kan tahlili yaptıramıyorum. Yurtdışında yaşıyorum. Burda kolay kolay isteğe bağlı kan tahlili yaptıramıyoruz. Mevsimsel olduğunu düşünmüyorum. Mevsimsel olsa en fazla 1 hafta oynar tarihleri.

Eklentiler

• 7E34CC4C-BCBF-4AEB-BA4E-E844BCC1BF77.webp
    7E34CC4C-BCBF-4AEB-BA4E-E844BCC1BF77.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 782
Back
X