Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 7. Gün delireceğim
Belirti var mı ?
Hiç
Hiç bilmiyorum inşallah hamileyizdirBenimde 7. Gün delireceğim
Belirti var mı ?
Tekrar test yapın ? Gebelik belirtiniz var mıHiç bilmiyorum inşallah hamileyizdir
Teşekkürler ama daha önce bir yerde görmüştüm bazen kanda da geç çıkabiliyor o yüzden adet söktürücü kullanmak istemedimHamile olsaydınız 11.günde yaptırdığınız kan testi pozitif çıkardı hem de çok yüksek değerle. Büyük ihtimalle mevsimsel adetiniz gecikti. 17 gün olmuş artık bi doktora görünün adet söktürücü verir
Hamile olsaydınız 11.günde yaptırdığınız kan testi pozitif çıkardı hem de çok yüksek değerle. Büyük ihtimalle mevsimsel adetiniz gecikti. 17 gün olmuş artık bi doktora görünün adet söktürücü verir
idrarda geç çıkıyor ben kanda geç çıkma ihtimali var mı diye merak ediyorum inşallah hamilemisindir canımBenim de 12 gün gecikti idrarda negatif çıkıyor maalesef
Gecikmeden Kaç gün sonra çıktı sizinHer zaman öyle olmuyo ki geç döllenme de çok geç belli oluyor yaşadım.bizzat.
Benimde 3 gün gecikti ve albi testi yaptım dün negatif çıktı eşim benden çok hayal kırıklığına uğradı neden adet olmadım onu da anlamadım bugün de gelen giden yokBenim de 12 gün gecikti idrarda negatif çıkıyor maalesef
Benimde 7. Gün delireceğim
Belirti var mı ?
Benim de 12 gün gecikti idrarda negatif çıkıyor maalesef
Benim de 19 gün gecikti canım. İlk defa böyle bir gecikme yaşıyorum. Belki şeninde benim de geç döllenme olmuştur.Arkadaşlar adetim 17 gün gecikti 11.günde kan testi negatif çıkmıştı hiç adet olacakmışım gibi bir belirti yok daha önce en fazla 7gün gecikmişti son 3ay gayet düzenliydi hamilelik planlıyoruz akıl verirmisiniz ne yapmalıyım kanda geç çıkma ihtimali var mı?
Silik çizgi bile çıkmıyor mu? Hangi testi yapıyorsun? Basit olanlardan mı?Benim de 12 gün gecikti idrarda negatif çıkıyor maalesef
11.günde kan testi yaptım negatif bugün 18oluyor mevsimsel olsa en fazla 15gün inşallah hamileyizdirBenim de 19 gün gecikti canım. İlk defa böyle bir gecikme yaşıyorum. Belki şeninde benim de geç döllenme olmuştur.Hiç test yaptın mı?
Sizin ne kadar gecikmeden sonra belli oldu?Her zaman öyle olmuyo ki geç döllenme de çok geç belli oluyor yaşadım.bizzat.
İnşallah canım yaa11.günde kan testi yaptım negatif bugün 18oluyor mevsimsel olsa en fazla 15gün inşallah hamileyizdir![]()