Adetim 18 gün gecikti testler negatif ama hala olmadım

KayaAkk

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2024
93
19
8
26
Kızlar adetim 18 gün geçti
Gecikmenin ilk haftaları idrar testleri yaptım negatif çıktı 10. Günü kan testi verdim negatif çıktı bende eczaneden Tarlusal aldım 12 tabletin 2 şer olarak 5 gün attım son ikiyi atmadım belki hamileyimdir diye vazgectim
bugün 18. Gündeyim arada kaşık ağrılarım oluyor tam olucak diyorum gelmiyor
Hamile olabilir miyim var mı başına gelen böyle birşey

Gecikmenin ilk haftaları idrar testleri yaptım negatif çıktı 10. Günü kan testi verdim negatif çıktı bende eczaneden Tarlusal aldım 12 tabletin 2 şer olarak 5 gün attım son ikiyi atmadım belki hamileyimdir diye vazgectim
Tarlusal bittimten 10 gun icinde regli gelmeli, gelmezse doktora görünün kist vs olmasin

Geçtiğimiz sene mayısla ağustos arası bende sürekli 10-15 günlük gecikmeler yaşadım. Çok ciddi enfeksiyon yaşıyormuşum farkında olmadan. Crp oranınıza baktırın

Geçtiğimiz sene mayısla ağustos arası bende sürekli 10-15 günlük gecikmeler yaşadım. Çok ciddi enfeksiyon yaşıyormuşum farkında olmadan. Crp oranınıza baktırın
Yani iki olumsuz gebelik yaşadım test hgs yapılmıştı aksi bir durum olsa çıkardı belki ama tabi üzerimde 4 5 ay geçti

Yani iki olumsuz gebelik yaşadım test hgs yapılmıştı aksi bir durum olsa çıkardı belki ama tabi üzerimde 4 5 ay geçti
O kandaki enfeksiyon bir anda yükseliyor zaten. Yaz aylarında olması daha yüksek ihtimalle zaten. Ani hava değişimleri de hormonu etkiliyor hava bi anda ısındı. Siz yine de bi kan ve hormon testi yaptırın

merhaba
adetiniz geldimi geldiyse kaç gün sonra geldi acaba?
aynı durumdayım bu ay herkes gecikme yaşıyo sanırım

Bende gecikme yaşıyorum 7 gündür ilk kez oldu negatif cikti herhangi bir hamilelik belirtiside yok zaten bu ay herkesde bir gecikme var sanirim

kızlar benimde bugün 13. gün gelmedi olacak gibi ağrılarım var ama test yaptım iki tane negatif çıktı, geçen ay 11. günümde almıştım. pazartesi doktor randevum var bakalım.

Back
X