Tarlusal bittimten 10 gun icinde regli gelmeli, gelmezse doktora görünün kist vs olmasinKızlar adetim 18 gün geçti
Gecikmenin ilk haftaları idrar testleri yaptım negatif çıktı 10. Günü kan testi verdim negatif çıktı bende eczaneden Tarlusal aldım 12 tabletin 2 şer olarak 5 gün attım son ikiyi atmadım belki hamileyimdir diye vazgectim
bugün 18. Gündeyim arada kaşık ağrılarım oluyor tam olucak diyorum gelmiyor
Hamile olabilir miyim var mı başına gelen böyle birşey
Geçtiğimiz sene mayısla ağustos arası bende sürekli 10-15 günlük gecikmeler yaşadım. Çok ciddi enfeksiyon yaşıyormuşum farkında olmadan. Crp oranınıza baktırınKızlar adetim 18 gün geçti
Gecikmenin ilk haftaları idrar testleri yaptım negatif çıktı 10. Günü kan testi verdim negatif çıktı bende eczaneden Tarlusal aldım 12 tabletin 2 şer olarak 5 gün attım son ikiyi atmadım belki hamileyimdir diye vazgectim
bugün 18. Gündeyim arada kaşık ağrılarım oluyor tam olucak diyorum gelmiyor
Hamile olabilir miyim var mı başına gelen böyle birşey
Daha önce hsg falan çektirdim olsa çıkmaz mıydıTarlusal bittimten 10 gun icinde regli gelmeli, gelmezse doktora görünün kist vs olmasin
Yani iki olumsuz gebelik yaşadım test hgs yapılmıştı aksi bir durum olsa çıkardı belki ama tabi üzerimde 4 5 ay geçtiGeçtiğimiz sene mayısla ağustos arası bende sürekli 10-15 günlük gecikmeler yaşadım. Çok ciddi enfeksiyon yaşıyormuşum farkında olmadan. Crp oranınıza baktırın
Catlamayan yumurtalar kist olusturabiliyor, adetle atiliyor, benim gecen aylarda oldu adetle atildiDaha önce hsg falan çektirdim olsa çıkmaz mıydı
hemen oluşur mu ki kist
O kandaki enfeksiyon bir anda yükseliyor zaten. Yaz aylarında olması daha yüksek ihtimalle zaten. Ani hava değişimleri de hormonu etkiliyor hava bi anda ısındı. Siz yine de bi kan ve hormon testi yaptırınYani iki olumsuz gebelik yaşadım test hgs yapılmıştı aksi bir durum olsa çıkardı belki ama tabi üzerimde 4 5 ay geçti
İnşallah hamileyimdirCatlamayan yumurtalar kist olusturabiliyor, adetle atiliyor, benim gecen aylarda oldu adetle atildi
Siz hamile misinizO kandaki enfeksiyon bir anda yükseliyor zaten. Yaz aylarında olması daha yüksek ihtimalle zaten. Ani hava değişimleri de hormonu etkiliyor hava bi anda ısındı. Siz yine de bi kan ve hormon testi yaptırın
İnşallah tarlusal icmene ragmen olmazsa doktora git yada kan ver :)İnşallah hamileyimdir
Yarın sabah bir idrar testi yapıcamİnşallah tarlusal icmene ragmen olmazsa doktora git yada kan ver :)
Maalesef oldum 20. Gün oldummerhaba
adetiniz geldimi geldiyse kaç gün sonra geldi acaba?
aynı durumdayım bu ay herkes gecikme yaşıyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?