- 27 Mayıs 2018
- 216
- 61
- 98
- 28
- Konu Sahibi sttnckmsakkskk
-
Canım en güzeli elbette bi kac gun daha bekleyip kan vermek kesin sonuç için beklemek zor ama malesef biliyorum adet gecikmelerin olur muydu her zmnHerkese iyi aksamlar 2 gundur gecikiyor adetim ara da kasıklara giren kramp haricinde bir adet belirtim yok hamilelik belirtisi deseniz onu da çözemedim göğüslerimin kahverengi kısmında minik minik sivilceler cıktı hiç çıkmazdı uçları büyümüş gibi ara fa bir sarı akinti var bugün test yaptim ve negatif iyice baktım ama silik çizgi falan da göremedim benim gibi olup da hamile olduğunu öğrenen var mi testin fotoğrafını da koyuyorum
İkinci bir test yap ya da kan ver.Herkese iyi aksamlar 2 gundur gecikiyor adetim ara da kasıklara giren kramp haricinde bir adet belirtim yok hamilelik belirtisi deseniz onu da çözemedim göğüslerimin kahverengi kısmında minik minik sivilceler cıktı hiç çıkmazdı uçları büyümüş gibi ara fa bir sarı akinti var bugün test yaptim ve negatif iyice baktım ama silik çizgi falan da göremedim benim gibi olup da hamile olduğunu öğrenen var mi testin fotoğrafını da koyuyorum
Ilk testi bu aksam yaptım gün için de çok yiyip içtim ama kola çay kahve falan o da etkilemiş olabilir mi acabaİkinci bir test yap ya da kan ver.
Canım biz hamilelik düşünmeye başladığımız anda bence kendi kendimizi etkiliyorz stres her türlü yumurtlamayi da geciktiriyor dolayısıyla adeti de insAllah hamilesndr testlerle vakit kaybetmek istemiyorsan direk kan verip netlestr boş yere ne üzül ne ümitlen bence insAllah hayırlısıyla Rabbim aratmadan nasip etsin yavrunuYok hep düzenli olurum sadece geçen ay 5 gün gecikti bir de bu ay hamile kalmak istiyorum aslında ama neden böyle oluyor çözemiyorum adetim gecikince hevesleniyorum
Etkilemez. İki testte negatifse pozitif olma ihtimali cok az. Hamilelik belirtileri icin sari akinti gogusten gelmesi falan cok erken.Ilk testi bu aksam yaptım gün için de çok yiyip içtim ama kola çay kahve falan o da etkilemiş olabilir mi acaba
Inşallah teşekkür ederim bekleyeceğim olurum heraldeCanım biz hamilelik düşünmeye başladığımız anda bence kendi kendimizi etkiliyorz stres her türlü yumurtlamayi da geciktiriyor dolayısıyla adeti de insAllah hamilesndr testlerle vakit kaybetmek istemiyorsan direk kan verip netlestr boş yere ne üzül ne ümitlen bence insAllah hayırlısıyla Rabbim aratmadan nasip etsin yavrunu
Göğüsden değil sarı akinti yani normal sarı akinti oluyor bendeEtkilemez. İki testte negatifse pozitif olma ihtimali cok az. Hamilelik belirtileri icin sari akinti gogusten gelmesi falan cok erken.
Anladim ama belirti degil. Zaten adet ve hamilelik birbirine cok benziyor. Rahat ol. Stres yapma.Göğüsden değil sarı akinti yani normal sarı akinti oluyor bende
Kızlar şimdi teste baktım dikkatli bakınca görünen çok çok silik bir çizgi görünüyor testin kendi testi midir yoksa bi ihtimal olabilir mi dersiniz cevaplarinizi bekliyorumHerkese iyi aksamlar 2 gundur gecikiyor adetim ara da kasıklara giren kramp haricinde bir adet belirtim yok hamilelik belirtisi deseniz onu da çözemedim göğüslerimin kahverengi kısmında minik minik sivilceler cıktı hiç çıkmazdı uçları büyümüş gibi ara fa bir sarı akinti var bugün test yaptim ve negatif iyice baktım ama silik çizgi falan da göremedim benim gibi olup da hamile olduğunu öğrenen var mi testin fotoğrafını da koyuyorum
Testi yenilemeni öneririm canımKızlar şimdi teste baktım dikkatli bakınca görünen çok çok silik bir çizgi görünüyor testin kendi testi midir yoksa bi ihtimal olabilir mi dersiniz cevaplarinizi bekliyorum
Canım bende de kasıklarımda ağrı , akıntı ve her an regl olacakmışım hissi vardı. Acaba hamile miyim diyip test yaptım negatif çıktı. 4 gün sonra doktorum hamile olabileceğimi söyledi tekrar test yaptım ve silik çizgi gördüm, kan verdim hamileymişim gerçekten. Çok erken olduğu için ilk testte çıkmamış. Sen de birkaç gün sonra tekrarla testi bence inşallah hayırlı haber alırsınKızlar şimdi teste baktım dikkatli bakınca görünen çok çok silik bir çizgi görünüyor testin kendi testi midir yoksa bi ihtimal olabilir mi dersiniz cevaplarinizi bekliyorum
Çok teşekkür ederim dualarınızı esirgemeyin lütfen hayırlısıyla olur inşallahCanım bende de kasıklarımda ağrı , akıntı ve her an regl olacakmışım hissi vardı. Acaba hamile miyim diyip test yaptım negatif çıktı. 4 gün sonra doktorum hamile olabileceğimi söyledi tekrar test yaptım ve silik çizgi gördüm, kan verdim hamileymişim gerçekten. Çok erken olduğu için ilk testte çıkmamış. Sen de birkaç gün sonra tekrarla testi bence inşallah hayırlı haber alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?