Adetim 2 gun gecikti

Esranurr

Lale devri çocuklarıyız biz..
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
141
45
18
31
Arkadaşlar merhaba dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım ovulasyonla yumurtlamayı takip ediyorum koyu kırmızıyı değerlendirdim sadece o günle kalmadım ayrıntı girmeyeyim neyse dün test yaptım test ilk önce negatifti bıraktım köşeye atmak için gittigimde böyleydi sizce bisey var mı

Eklentiler

• 20191004_121736.webp
    14 KB · Görüntüleme: 66
T nin alti tamamen sararmis ama bence tekrarlayin testi ama gebe kalma olasiliginiz yuksek ☺

3 ay önce düşük yaptım adetim düzenlidir düşükten sonra bile gecikme olmadi şimdi gecikince yaptım ama negatifti tekrarlarsam varsa pozitif ne zaman çıkar

Baska test yokmu yada hastaneye gitme imkaniniz. En kesin sonuc hep kan testi cunku
Ya test var hastaneye de giderim ama arkadaşım düşükten sonra düzensizlik olabilir deyince beklemek istedim varsa ne zaman çıkar acaba

Ya test var hastaneye de giderim ama arkadaşım düşükten sonra düzensizlik olabilir deyince beklemek istedim varsa ne zaman çıkar acaba
Idrarda girunebildgne smdi bile gitseniz cikar. Cunku once kana sonra idrara gecer

test bekledigi icin t yeri belli olmus. yeni test yapmanizi tavsiye ederim. ilk 5 dk icinde cikiyor gebelik varsa. benim regle 1 hafta kala cok silik cikmisti aninda. simdi 2 aylik kucagimda. darisi size...

insan dayanamjyor. ister her sabah yapin ister sabredin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…