Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim 2 gün geçti.biraz önce test yaptım negatif çıktı..hamilemiyimmm???
Selam adetim 2 gün gecikti.az önce test yaptım sonuç negatif.ama çok fazla adet belirtim var.hamile olma ihtimalim ne.sabah testleri daha ii sonuç verirmiş.yarın sabah yine yapıcam bakalım.hamilemiyimdirr acabaaaaaa
Selam adetim 2 gün gecikti.az önce test yaptım sonuç negatif.ama çok fazla adet belirtim var.hamile olma ihtimalim ne.sabah testleri daha ii sonuç verirmiş.yarın sabah yine yapıcam bakalım.hamilemiyimdirr acabaaaaaa
vallhi cnmm daha önce hiç olmazdı.ilk kez korunmadık biz bu ay bu ayda ilk kez gecikti.bugün 3.gün sabah ta yaptım ikinci çizgiden eser yok.....umarım kanda çıkar ama adet belirtim çok fazla var...
valla bende olurdu ama hıc bu kadar gecıkmemıstı aslında nıye boyle oldu bılmıyorum neyse yarın testı yenılıcem doktorumu arıcam ıns hamıleyımdır allah herkezın duasını kabul eder ins
canım benim aynen benimde 2 gün gecikti bende evde test yaptım çıkmadı 1 hata daha beklicem bakalım olacağımmı diye sende bekle istersen bende ağrı var ama bakalım nasıp kısmet herşey:=))))
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Bu siteyi açan herkese çok teş
Ederim kafama bişey takıldı nda bulunan hemen her şeyi görebiliyorum herkezin dertlerine ortak olup kendi derdime bi çare bulabiliyorum benimde adetim 2 gün gecikti az önce test yaptım negatif. Çıktı böyle idrar testi yapıp da negatif çıkıp sonra hamile kalan birçok arkadaşımız var am a yine insan emin olamıyor her zaman bir ümit umut bekliyor hamile kalmayı çok is:2:tiyorum acaba hamilemiyim
Cnm bebek istiyosan inşallah hamilesindir ama ben ilk kez korunmadigimizda o ay hic adet gormedim diger ayda normalde 5gun suren adetim ped koymaya bile gerek olmayacak kdr az gelmisti ve 10gun surmustu.