Adetim 2 gün geçti.biraz önce test yaptım negatif çıktı..hamilemiyimmm???

subade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
76
0
86
İstanbul
Selam adetim 2 gün gecikti.az önce test yaptım sonuç negatif.ama çok fazla adet belirtim var.hamile olma ihtimalim ne.sabah testleri daha ii sonuç verirmiş.yarın sabah yine yapıcam bakalım.hamilemiyimdirr acabaaaaaa

Selam adetim 2 gün gecikti.az önce test yaptım sonuç negatif.ama çok fazla adet belirtim var.hamile olma ihtimalim ne.sabah testleri daha ii sonuç verirmiş.yarın sabah yine yapıcam bakalım.hamilemiyimdirr acabaaaaaa

insallah hamılesındır cnm benım de 9 gün gecıktı testler negatıf bakalım pazartesı bır daha yapıcam :) galıba hasta olana kadar yapıcam

Bence direk kan testi yaptırın emin olursunuz böylece.
İnş hamilesinizdir

canım benim aynen benimde 2 gün gecikti bende evde test yaptım çıkmadı 1 hata daha beklicem bakalım olacağımmı diye sende bekle istersen bende ağrı var ama bakalım nasıp kısmet herşey:=))))

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Bu siteyi açan herkese çok teş
Ederim kafama bişey takıldı nda bulunan hemen her şeyi görebiliyorum herkezin dertlerine ortak olup kendi derdime bi çare bulabiliyorum benimde adetim 2 gün gecikti az önce test yaptım negatif. Çıktı böyle idrar testi yapıp da negatif çıkıp sonra hamile kalan birçok arkadaşımız var am a yine insan emin olamıyor her zaman bir ümit umut bekliyor hamile kalmayı çok is:2:tiyorum acaba hamilemiyim

Cnm bebek istiyosan inşallah hamilesindir ama ben ilk kez korunmadigimizda o ay hic adet gormedim diger ayda normalde 5gun suren adetim ped koymaya bile gerek olmayacak kdr az gelmisti ve 10gun surmustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…