Adetim 2 gün geçti erken gebelik testi yaptim

mahomelo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
90
47
38
32
Merhaba arkadaşlar ilk konu başlığım hep takipdeydim😊
Benim adetim 2 gün geçti dün normal gebelik testi yaptım negatif bugün erken gebelik testi aldım negatif.sol kasigim inanılmaz ağrıyor bacağıma kadar geldi ağrısı ve göğüslerim ağrıyor.idar yolu enfeksiyonu yada iltihabı mı var neden gecikti bilmiyorum kafam çok karışık 🤦🤦

Merhaba arkadaşlar ilk konu başlığım hep takipdeydim😊
Benim adetim 2 gün geçti dün normal gebelik testi yaptım negatif bugün erken gebelik testi aldım negatif.sol kasigim inanılmaz ağrıyor bacağıma kadar geldi ağrısı ve göğüslerim ağrıyor.idar yolu enfeksiyonu yada iltihabı mı var neden gecikti bilmiyorum kafam çok karışık 🤦🤦
Canım o testler %75 i yanlış, Bi prof. Tanıdığım o testler negatif se güvenme ama pozitif se kesin doğrudur derdi🤣 Senin ki sanki gebelik gibi ama yarın acile git beta hch olçtürğcem de 1 saate çıkar.

Enfeksiyondan ağırıyor olabilir.. enfaksiyon için antebiotik kullanıyor musunuz ?

Canım o testler %75 i yanlış, Bi prof. Tanıdığım o testler negatif se güvenme ama pozitif se kesin doğrudur derdi🤣 Senin ki sanki gebelik gibi ama yarın acile git beta hch olçtürğcem de 1 saate çıkar.
Dr.gittim aşırı enfeksiyon var dedi gebelik için kan tahlili yapmadı önce idrara bakalım dedi bir tane şase verdi onu içtim dün ve hala hasta olmadım kafam çok karışık.doc.ilac sıkıntı olur mu dedim yok dedi gebelik varsa bile sıkıntı olmaz dedi

Yok kullanmıyorum dün acilde dr.bi şase yazdı onu içtim uyudum bugün biraz daha iyiyim hemen etki etdi ama hala adet olmadım😓
O tek kullanımlık ilaçtan hamileliğimden bende
içmiştim.. ama.neden test yapmadı ki. İltihahtan geckme olabilir diye mi düşündü acaba ?

O tek kullanımlık ilaçtan hamileliğimden bende
içmiştim.. ama.neden test yapmadı ki. İltihahtan geckme olabilir diye mi düşündü acaba ?
Önce idrar tahlili sonucuna bakalım dedi idrarı ver yarım saat sonra ara dedi yarım saat sonra telefonla aradım enfeksiyon var dedi bende hocam peki kan tahlili bakacakmisniz dedim oda yazacağım ilaç zaten gebelik varsa bile sıkıntı olmaz dedi.

Ve bu sabah uyandım hasta olmuşum 😊 kısmet dedim ve uyudum🤲demek ki enfeksiyon gecikme yapmış 😓😓 herşeyin hayırlısı Rabb'im ol derse olur (amenna)👍❤️☝️

Back
X