Merhaba arkadaşlar ilk konu başlığım hep takipdeydim
Benim adetim 2 gün geçti dün normal gebelik testi yaptım negatif bugün erken gebelik testi aldım negatif.sol kasigim inanılmaz ağrıyor bacağıma kadar geldi ağrısı ve göğüslerim ağrıyor.idar yolu enfeksiyonu yada iltihabı mı var neden gecikti bilmiyorum kafam çok karışık
Merhaba arkadaşlar ilk konu başlığım hep takipdeydim
Benim adetim 2 gün geçti dün normal gebelik testi yaptım negatif bugün erken gebelik testi aldım negatif.sol kasigim inanılmaz ağrıyor bacağıma kadar geldi ağrısı ve göğüslerim ağrıyor.idar yolu enfeksiyonu yada iltihabı mı var neden gecikti bilmiyorum kafam çok karışık
Canım o testler %75 i yanlış, Bi prof. Tanıdığım o testler negatif se güvenme ama pozitif se kesin doğrudur derdi Senin ki sanki gebelik gibi ama yarın acile git beta hch olçtürğcem de 1 saate çıkar.
Canım o testler %75 i yanlış, Bi prof. Tanıdığım o testler negatif se güvenme ama pozitif se kesin doğrudur derdi Senin ki sanki gebelik gibi ama yarın acile git beta hch olçtürğcem de 1 saate çıkar.
Dr.gittim aşırı enfeksiyon var dedi gebelik için kan tahlili yapmadı önce idrara bakalım dedi bir tane şase verdi onu içtim dün ve hala hasta olmadım kafam çok karışık.doc.ilac sıkıntı olur mu dedim yok dedi gebelik varsa bile sıkıntı olmaz dedi
Önce idrar tahlili sonucuna bakalım dedi idrarı ver yarım saat sonra ara dedi yarım saat sonra telefonla aradım enfeksiyon var dedi bende hocam peki kan tahlili bakacakmisniz dedim oda yazacağım ilaç zaten gebelik varsa bile sıkıntı olmaz dedi.