adetim 2 gün geçti kan testi sonucum 69

mtl naz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
41
7
6
35
kan testi yaptırdım bugun 69 Çıktı iyii mi doktor cok yeni gebelik var dedi salı tekrar gidicem

kan testi yaptırdım bugun 69 Çıktı iyii mi doktor cok yeni gebelik var dedi salı tekrar gidicem
Hayırlı olsun bebeğin canım inşallah güzel haberler alırsın dikkat et ilk başlarda daha cok özen göstermek gerekiyor :)

Tesekkur ederim canim dikkat edemiyotum ki dinlenemiyorum bile misafir var bugun 10 kisi vardi hic yatamiyorummorelim cokk bozuk tadini bile cikaramadim

Tesekkur ederim canim dikkat edemiyotum ki dinlenemiyorum bile misafir var bugun 10 kisi vardi hic yatamiyorummorelim cokk bozuk tadini bile cikaramadim
O kadar üstüne düşme bende misafirin varsa onlara hizmet etmenin es dost ilişkisinin keyfini çıkar emin ol Rabbim böyle dileyene daha hayırlı evlat veriyor yok aman şöyle aman böyle diye kendini sürekli tartan kimse zaten herşeyden rahatsız oluyor bebeğin seninle onunla olduğunu unutmadan keyfini çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…