Selbim Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Mart 2023 28 3 16 34 14 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Selbim #1 Kızlar selam yumurtlama dsn beri kasık ağrısı var belim aşırı ağrıyor ve artan gögüs hassasiyeti şişliği batması var adetim 2 gün geçti acaba mı?? Son düzenleme: 14 Haziran 2023
Kızlar selam yumurtlama dsn beri kasık ağrısı var belim aşırı ağrıyor ve artan gögüs hassasiyeti şişliği batması var adetim 2 gün geçti acaba mı??
Salca Yoksa Ben Yokum Sağlıcakla gel minik mucizem 👼🫄💫 Pro Üye 13 Mart 2023 3.338 5.729 88 24 14 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Selbim #2 Selbim .!.: Kızlar selam yumurtlama dsn beri kasık ağrısı var belim aşırı ağrıyor ve artan gögüs hassasiyeti şişliği batması var adetim 2 gün geçti acaba mı?? Genişletmek için tıkla... test yapmadinizmi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Selbim .!.: Kızlar selam yumurtlama dsn beri kasık ağrısı var belim aşırı ağrıyor ve artan gögüs hassasiyeti şişliği batması var adetim 2 gün geçti acaba mı?? Genişletmek için tıkla... test yapmadinizmi
Selbim Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Mart 2023 28 3 16 34 14 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Selbim #3 Waww .!.: test yapmadinizmi Genişletmek için tıkla... Regli günüme 2 gün vardı yaptım ama kaset test negatifti Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Waww .!.: test yapmadinizmi Genişletmek için tıkla... Regli günüme 2 gün vardı yaptım ama kaset test negatifti
M Meku Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2022 233 49 28 22 15 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Selbim #4 Selbim .!.: Regli günüme 2 gün vardı yaptım ama kaset test negatifti Genişletmek için tıkla... Bende öyleydi bat günümde pozitif gördüm 4 gün geciktim bügün kan verdim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Selbim .!.: Regli günüme 2 gün vardı yaptım ama kaset test negatifti Genişletmek için tıkla... Bende öyleydi bat günümde pozitif gördüm 4 gün geciktim bügün kan verdim
Salca Yoksa Ben Yokum Sağlıcakla gel minik mucizem 👼🫄💫 Pro Üye 13 Mart 2023 3.338 5.729 88 24 16 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Selbim #5 Selbim .!.: Regli günüme 2 gün vardı yaptım ama kaset test negatifti Genişletmek için tıkla... Meku .!.: Bende öyleydi bat günümde pozitif gördüm 4 gün geciktim bügün kan verdim Genişletmek için tıkla... belirtileriniz nelerdi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Selbim .!.: Regli günüme 2 gün vardı yaptım ama kaset test negatifti Genişletmek için tıkla... Meku .!.: Bende öyleydi bat günümde pozitif gördüm 4 gün geciktim bügün kan verdim Genişletmek için tıkla... belirtileriniz nelerdi
M Meku Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2022 233 49 28 22 16 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Selbim #6 Waww .!.: belirtileriniz nelerdi Genişletmek için tıkla... Gögüs hassasiyeti kalp çarpıntısı bide yumurtlama son günü sarı kanlı damar gibi akıntı geldi sıvı 1 gün arayla 2 kez oldu hep uyku halindeyim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Waww .!.: belirtileriniz nelerdi Genişletmek için tıkla... Gögüs hassasiyeti kalp çarpıntısı bide yumurtlama son günü sarı kanlı damar gibi akıntı geldi sıvı 1 gün arayla 2 kez oldu hep uyku halindeyim
Salca Yoksa Ben Yokum Sağlıcakla gel minik mucizem 👼🫄💫 Pro Üye 13 Mart 2023 3.338 5.729 88 24 16 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Selbim #7 Meku .!.: Gögüs hassasiyeti kalp çarpıntısı bide yumurtlama son günü sarı kanlı damar gibi akıntı geldi sıvı 1 gün arayla 2 kez oldu hep uyku halindeyim Genişletmek için tıkla... anladim cnm akintin varmiydi peki Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Meku .!.: Gögüs hassasiyeti kalp çarpıntısı bide yumurtlama son günü sarı kanlı damar gibi akıntı geldi sıvı 1 gün arayla 2 kez oldu hep uyku halindeyim Genişletmek için tıkla... anladim cnm akintin varmiydi peki
M Meku Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2022 233 49 28 22 16 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Selbim #8 Waww .!.: anladim cnm akintin varmiydi peki Genişletmek için tıkla... Hayır a Waww .!.: anladim cnm akintin varmiydi peki Genişletmek için tıkla... Hayır akıntım yoktu Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Waww .!.: anladim cnm akintin varmiydi peki Genişletmek için tıkla... Hayır a Waww .!.: anladim cnm akintin varmiydi peki Genişletmek için tıkla... Hayır akıntım yoktu
Salca Yoksa Ben Yokum Sağlıcakla gel minik mucizem 👼🫄💫 Pro Üye 13 Mart 2023 3.338 5.729 88 24 16 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Selbim #9 Meku .!.: Hayır a Hayır akıntım yoktu Genişletmek için tıkla... anladim cnm saol saglikla alirsin insallah kucagina Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Meku .!.: Hayır a Hayır akıntım yoktu Genişletmek için tıkla... anladim cnm saol saglikla alirsin insallah kucagina
M Meku Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2022 233 49 28 22 16 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Selbim #10 Waww .!.: anladim cnm saol saglikla alirsin insallah kucagina Genişletmek için tıkla... Amin çok teşekkür ederim Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Waww .!.: anladim cnm saol saglikla alirsin insallah kucagina Genişletmek için tıkla... Amin çok teşekkür ederim