Adetim 22 gün gecikti

Raziye127

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2022
8
0
36
23
Kızlar adetim 22 gün gecikti ilişkimizin üzerinden ise 1 ay geçti bundan 5 gün önce yani iliskimizden 25 gün sonra adet gecikmemin 17. Gününde kan testi yaptım 1.2 çıktı aralıklarla 5 idrar testi yapmama rağmen testler negatif çıktı 13 ocakta adet olmam gerekiyordu oysaki sizce hamilemiyim cevap verirseniz sevinirim. İlişki tarihimiz 5 Ocak bugün 5 Şubat anlattığım şekilde görüşlerinizi bekliyorum

Aradan 1 ay geçmiş hamilelik olsaydı testte çıkardı ama siz yinede kan verin netleştirmiş olursunuz.

En son ilişkiniz 1 ay önce olansa çıkardı kesin. Hamile değilsinizdir

Evet 1 ay önceydi ama adet olmayınca şüpheleniyorum ilişkiden 25 gün sonra kan verdim ordada birşey çıkmadı
Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ben. Gecikmeniz ile ilgili bir doktora görünün

Hamile değilsiniz olsa çıkardı kanda kesin. Bi kadın doğuma görünün bence başka sorun olmasın

Merhaba benimde benim geçen ay prolaktin hormonu 31 çıkmıştı doktor da çok yüksek değil strese bağlı bir hormon diye bir dahaki ay tekrar test yaptıralım icimiz rahat etsin kontrol edelim dedi ama regl olamadim bugün 5. günüm gecikme yaşıyorum 3. Günde idrar testi yaptim negatifti bugünde kan testi verdim 0 çıktı yarında doktora gideceğim çoğu yerde okudum geç döllenme vs çok şey anlatanlar olmuş benim durumumda olan var mi

Merhaba benim de adetimin gecikmesinin 8. Günü dün yani 7. Günde idrar testi yaptım negatif çıktı sizce tekrar test yapmalı mıyım ? Aşıdan kaynaklı gecikme yaşamış bazıları

Merhaba aralık sonunda3.doz biontech oldum.2 gün sonra da covid pozitiftim 2 hafta gecikmeli olarak son adetim 5ocak. bu ay da gecikmenin 16.gunundeyim ya adet düzenim bozuldu ya da az bi ihtimal gebeyim. Karin gogus agrisi arada mide bulantısı (üşütme olabilir)çarpıntı beyaz-şeffaf akıntı beliritilerim bunlar. kızımda da adet olacakmış gibi agri olup adet gelmezdi geç döllenmeydi.Isin garibi hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi de gelmeyince bi düşünüyor insan.Covid Aşı geçici olarak düzeni bozuyor sanırım forumda okumuştum Hayirlisi diyelim

Benimde bu şekilde gecikti doktora gittim hormonal dedi söktürücü aldım 1-2 kere de çamur gibi adet kanaması oldu doktorunuzla görüşüp pkos başlangıcı olabilirmi diye kontrol edin.

Mrhba hamilemisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…