Adetim 3 gün gecikti Awok erken gebelik testi negatif

yakamozz14

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
134
Puanlar
18
Kızlar 7 nisanda regl oldum 4 gün sürdü. Adet bitiminden sonra 4-5 gün hariç hep değerlendirdik. 6 Mayısta regl olmam lazımdı halen olmadım. Normalde regl öncesi yoğun kasık ve karın ağrım olurdu. Vajina girişim sızlardı bu sefer hiç öyle olmuyor. Sadece göğüslerim şiş mide yanmam var hafif. Karnım şiş gaz problemi yaşıyorum ve 3 gündür belime ara sıra ağrı giriyor ama adet öncesi gibi olanlardan değil hafif. Ve beyaz akıntım var. Regl öncesi şeffaf olurdu benim normalde bu sefer beyaz oldu. Sizce erken gebelik testini tekrar yapayım mı? Geç döllenme durumu olsa da çıkmaz mıydı 3 günlük gecikmede? Böyle testte negatif çıkıp kan testinde pozitif gören oldu mu?

Negatif görünce moralim bozuldu biraz. Burda herkes adet öncesi bile erken gebelik testinde çıkar diyor. Negatif çıkıp kanda pozitif gören oldu mu acaba ? Biraz daha beklesem mi?

Negatif görünce moralim bozuldu biraz. Burda herkes adet öncesi bile erken gebelik testinde çıkar diyor. Negatif çıkıp kanda pozitif gören oldu mu acaba ? Biraz daha beklesem mi?
geç döllenme olduysa olabilir. Hemen kan vermek istemiyorsanız bir kaç gün sonra tekrar test yapın

Öyle yapıcam 2 gün daha bekleyeyim. Awox marka iyi mi aynısından mı alayım?

Çok teşekkür ederim. Umarım geç döllenmedir. Daha ikinci denemem ama bunda bile stres oldum yıllarca deneyenlere Allah bi an önce evlat versin

Son durumunuz nedir bilmiyorum ama sizinle günlerimiz bile aynı bende geçen ayın 7 regl oldum şuan hayla bekliyorum inanırmısınız bende test yaptım gecikmemden bir gün sonra erkenmi yaptm bilmyorum akşam erken gebelik sabah kaset test negatif çıktı kaset testtede silik gölge bi cizgi saatler sonra belirdi ondanda umudum yok büyük ihtimalle kuruma çizgisi oldu hayla adette olmadım çok strese giridm gebe değilsem neden adet olmadım gebeysem testte neden çıkmaz anlamıyorum sizin durumunuz nedir?

Ben gecikmemin 4.gecesi adet oldum. Stresten gecikti sanırım. Sen kan testi ver bence belki geç döllenme olabilir

Ben gecikmemin 4.gecesi adet oldum. Stresten gecikti sanırım. Sen kan testi ver bence belki geç döllenme olabili
Canım bende tam dördüncü günü adet oldum nasip değilmiş bukadar ilk defa geciktiktim çok umudum vardı neyse bir adımda olsa yaklaştık diyelim bu arada senin ilk gebeliğin mi

Nasip gerçekten canım. Evet ilk gebeliğim olacak ve ilk denememizdi. 4 gün gecikince çok umutlandım. Bu ay denemeye devamm

`