adetim 3 gün gecikti testim

smy86

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
465
354
323
Kızlar merhaba internetimde sorun var bazen cvp yazamıyorum kızlar ben adet günü ve dün test yaptım negatifti çok net hayali çizgi bile yoktu bu sabah uyandım kasık karın ağrısı bide acayip bi ıslaklıkla dedim aret oldum pedimi aldım lavaboya ama hiçbişey yoktu bende test yaptım 10 15 dk içerisinde böyle çıktı bi sakarmısınız şimdiden tşk ederim
IMG-20170131-WA0000.webp

Var gorunuyr 1 gune gore net cikmis dun negatfti dedn ya dmkki 1 gun bile fark edyrms

Var gorunuyr 1 gune gore net cikmis dun negatfti dedn ya dmkki 1 gun bile fark edyrms
Aynen dün yaptığımda o kadar çok baktım ki testi akşam olunca attım çöpe hiç birşey yoktu şimdi test çok belirginleşti çizgi demin baktım uzaktan bile görünüyo Rabbim herkese nasip etsin

yarın veya diger gun yine yapın cunku belli oluyor cizgi insallah netlesir

Kızlar merhaba internetimde sorun var bazen cvp yazamıyorum kızlar ben adet günü ve dün test yaptım negatifti çok net hayali çizgi bile yoktu bu sabah uyandım kasık karın ağrısı bide acayip bi ıslaklıkla dedim aret oldum pedimi aldım lavaboya ama hiçbişey yoktu bende test yaptım 10 15 dk içerisinde böyle çıktı bi sakarmısınız şimdiden tşk ederim
Eki Görüntüle 1946657
Bu pozitif gibi emin olmak için hemen kan testi yaptırın bence. Hayırlısı olsun

Eşim işten geç geliyo 4 yaşında kızım var teyzesi onunla hastaneye gitmek çok zor eşimin izinli olduğu bi gün giderim inşallah sonucu yazarım

Eki Görüntüle 1946657
Kız bu pozitif görünüyor maşallah ya inşallah vardır ben polikistik over cıktım moralımız bozuldu doktordan geldim yeni :(

Kız bu pozitif görünüyor maşallah ya inşallah vardır ben polikistik over cıktım moralımız bozuldu doktordan geldim yeni :KK43:
Canımm hiç bozma moralini benim pko olupta 2 3 bebesi olan o kadar çok arkadaşım var ki helede biri soğan kürüyle kistlerini yok etmişti hiiç sorun değil kafanı rahat tut canım benimde ikinci testi yaptım bugün pozitif inşallah darısı sana

Canımm hiç bozma moralini benim pko olupta 2 3 bebesi olan o kadar çok arkadaşım var ki helede biri soğan kürüyle kistlerini yok etmişti hiiç sorun değil kafanı rahat tut canım benimde ikinci testi yaptım bugün pozitif inşallah darısı sana

Amin canım benim ay maşallah kucagına almayı nasip etsin rabbim bol bol test resmi paylasırsın :) gözlerimiz bayram etsin bende sogan kürüne başlıycam hayırlısyla

Merhaba arkadaşlar adetten 10 gün önce ilişkiye girdik 3 günüm geçti 2 test yaptım ama negatif hiçbir adet sancım göğüslerde açıma gibi hiçbirşeyim yok ne kadar daha beklemeliyim yardımcı olurmusunuz

Hamilelik var gibi teste gore kan testi ile netlesir

Back
X