Kızlar merhaba internetimde sorun var bazen cvp yazamıyorum kızlar ben adet günü ve dün test yaptım negatifti çok net hayali çizgi bile yoktu bu sabah uyandım kasık karın ağrısı bide acayip bi ıslaklıkla dedim aret oldum pedimi aldım lavaboya ama hiçbişey yoktu bende test yaptım 10 15 dk içerisinde böyle çıktı bi sakarmısınız şimdiden tşk ederim
Aynen dün yaptığımda o kadar çok baktım ki testi akşam olunca attım çöpe hiç birşey yoktu şimdi test çok belirginleşti çizgi demin baktım uzaktan bile görünüyo Rabbim herkese nasip etsin
Kızlar merhaba internetimde sorun var bazen cvp yazamıyorum kızlar ben adet günü ve dün test yaptım negatifti çok net hayali çizgi bile yoktu bu sabah uyandım kasık karın ağrısı bide acayip bi ıslaklıkla dedim aret oldum pedimi aldım lavaboya ama hiçbişey yoktu bende test yaptım 10 15 dk içerisinde böyle çıktı bi sakarmısınız şimdiden tşk ederim Eki Görüntüle 1946657
Kızlar merhaba internetimde sorun var bazen cvp yazamıyorum kızlar ben adet günü ve dün test yaptım negatifti çok net hayali çizgi bile yoktu bu sabah uyandım kasık karın ağrısı bide acayip bi ıslaklıkla dedim aret oldum pedimi aldım lavaboya ama hiçbişey yoktu bende test yaptım 10 15 dk içerisinde böyle çıktı bi sakarmısınız şimdiden tşk ederim Eki Görüntüle 1946657
Canımm hiç bozma moralini benim pko olupta 2 3 bebesi olan o kadar çok arkadaşım var ki helede biri soğan kürüyle kistlerini yok etmişti hiiç sorun değil kafanı rahat tut canım benimde ikinci testi yaptım bugün pozitif inşallah darısı sana
Canımm hiç bozma moralini benim pko olupta 2 3 bebesi olan o kadar çok arkadaşım var ki helede biri soğan kürüyle kistlerini yok etmişti hiiç sorun değil kafanı rahat tut canım benimde ikinci testi yaptım bugün pozitif inşallah darısı sana
Amin canım benim ay maşallah kucagına almayı nasip etsin rabbim bol bol test resmi paylasırsın :) gözlerimiz bayram etsin bende sogan kürüne başlıycam hayırlısyla
Merhaba arkadaşlar adetten 10 gün önce ilişkiye girdik 3 günüm geçti 2 test yaptım ama negatif hiçbir adet sancım göğüslerde açıma gibi hiçbirşeyim yok ne kadar daha beklemeliyim yardımcı olurmusunuz