Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşırı kasık batması göğüslerde hassasiyet hissettim ben çok. Bazen de başım dönüyor. Reglim 3 gün geçti 2 çizgiyi gördüm şükür yarinda kan sonucumu alacağım. Ama çoğu kişide bu belirtiler değişiyor . Adet sancısına benziyor birazBelirti yaşadınız mı hiç peki ne gibi belirtiler yaşadınız
Adet olacakmış gibi kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti çoktu benim. Adet belirtilerine benziyor aslında daha şiddetli sadece. Umarım hayırlı ve güzel bir şekilde vardır gebelikKızlar 1 senelik evliyim çocuk için korunmuyoruz 1 senedir. Adetim 3 gün gecikti 4.gun olmak üzere,böyle bir durum yaşamış olanlar var mı belirti olarak ne yaşadınız yada ne zaman test yapmayalım doğru sonuç için
Adet gecikmesinin 2 . Günü test yaptığımda silik olarak çıkmıştı belirtilerim de hemen ertesi günü birdenbire ortaya çıktı yani asetin 3. Günü mide bulantım oldu kalp çarpıntım oldu halsizlik ve uyku hali oldu en belirgin gözle görülen göğüs şişkinliği çok şaşırmıştım acayip şişmişlerdi ve damarlar belirginleşmişti göğüslerimdeKızlar 1 senelik evliyim çocuk için korunmuyoruz 1 senedir. Adetim 3 gün gecikti 4.gun olmak üzere,böyle bir durum yaşamış olanlar var mı belirti olarak ne yaşadınız yada ne zaman test yapmayalım doğru sonuç için
Hiç böyle gecikme yaşamamıştım yani 1 gün geciktigi oldu ama adet olacakmış gibi hissettim oldum da önceki aylarda ondan dolayı durdum :)1 senedir hic test yapmamismiydiniz yapmadan nasil durdunuz merak ettim![]()
İnşallah öyledir kan testi kesin sonuç verir değil mi idrar testi değildeAdet olacakmış gibi kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti çoktu benim. Adet belirtilerine benziyor aslında daha şiddetli sadece. Umarım hayırlı ve güzel bir şekilde vardır gebelik![]()
İdrar testi de verir şu an sonuç, adetiniz gecikmiş çünkü. Ama kan kesin tabiiİnşallah öyledir kan testi kesin sonuç verir değil mi idrar testi değilde
Kızlar 1 senelik evliyim çocuk için korunmuyoruz 1 senedir. Adetim 3 gün gecikti 4.gun olmak üzere,böyle bir durum yaşamış olanlar var mı belirti olarak ne yaşadınız yada ne zaman test yapmayalım doğru sonuç için
Gec dollenmede olabilir ama bazen stresten kaynaklida gecikebiliyor bi keresinde benim tam 7 gun gecikmisti 7 gun sonunda adet olmustum uzucu bi durum tabiTam 1 hafta olduğunda yani cuma günü kan vermeye gitmeyi düşünüyorum kesin sonuç için peki arkadaşlar bu şekilde olup idrar testi neden negatif çıkar geç döllenmeden dolayı mı bilgisi olan var mı
Merhaba sonucunuz belli miTam 1 hafta olduğunda yani cuma günü kan vermeye gitmeyi düşünüyorum kesin sonuç için peki arkadaşlar bu şekilde olup idrar testi neden negatif çıkar geç döllenmeden dolayı mı bilgisi olan var mı