Adetim 3 gün geciktii kızlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi

eda2901

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2023
211
89
28
26
Kızlar 1 senelik evliyim çocuk için korunmuyoruz 1 senedir. Adetim 3 gün gecikti 4.gun olmak üzere,böyle bir durum yaşamış olanlar var mı belirti olarak ne yaşadınız yada ne zaman test yapmayalım doğru sonuç için

Belirti yaşadınız mı hiç peki ne gibi belirtiler yaşadınız

Belirti kişiye göre değişir kimisinde hiçbir şey olmayabilir. Bu gecikme ile çıkar regl düzenli ise

Belirti yaşadınız mı hiç peki ne gibi belirtiler yaşadınız
Aşırı kasık batması göğüslerde hassasiyet hissettim ben çok. Bazen de başım dönüyor. Reglim 3 gün geçti 2 çizgiyi gördüm şükür yarinda kan sonucumu alacağım. Ama çoğu kişide bu belirtiler değişiyor . Adet sancısına benziyor biraz

Kızlar 1 senelik evliyim çocuk için korunmuyoruz 1 senedir. Adetim 3 gün gecikti 4.gun olmak üzere,böyle bir durum yaşamış olanlar var mı belirti olarak ne yaşadınız yada ne zaman test yapmayalım doğru sonuç için
Adet olacakmış gibi kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti çoktu benim. Adet belirtilerine benziyor aslında daha şiddetli sadece. Umarım hayırlı ve güzel bir şekilde vardır gebelik 🙏

Adet gecikmesinin 2 . Günü test yaptığımda silik olarak çıkmıştı belirtilerim de hemen ertesi günü birdenbire ortaya çıktı yani asetin 3. Günü mide bulantım oldu kalp çarpıntım oldu halsizlik ve uyku hali oldu en belirgin gözle görülen göğüs şişkinliği çok şaşırmıştım acayip şişmişlerdi ve damarlar belirginleşmişti göğüslerimde

Adet olacakmış gibi kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti çoktu benim. Adet belirtilerine benziyor aslında daha şiddetli sadece. Umarım hayırlı ve güzel bir şekilde vardır gebelik 🙏
İnşallah öyledir kan testi kesin sonuç verir değil mi idrar testi değilde

Adetten ortalama 3 gun oncesinden itibaren, dollenme gunune gore pozitif cikma olasiligi var. Ama sizin 3 gun gecikmis, baska sebeple gecikme yoksa (mevsimsel, hormonal, sinirsel) gebe ihtimaliniz var, hemen test yapin.

Tam 1 hafta olduğunda yani cuma günü kan vermeye gitmeyi düşünüyorum kesin sonuç için peki arkadaşlar bu şekilde olup idrar testi neden negatif çıkar geç döllenmeden dolayı mı bilgisi olan var mı

Tam 1 hafta olduğunda yani cuma günü kan vermeye gitmeyi düşünüyorum kesin sonuç için peki arkadaşlar bu şekilde olup idrar testi neden negatif çıkar geç döllenmeden dolayı mı bilgisi olan var mı
Gec dollenmede olabilir ama bazen stresten kaynaklida gecikebiliyor bi keresinde benim tam 7 gun gecikmisti 7 gun sonunda adet olmustum uzucu bi durum tabi ☹️☹️

Back
X