Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi gorebilirsek belki bsey dyeblrz.Arkadaşlar adeti 3 gun geçti test yaptim silik çıktı sizce hamile miyim
Görünmüyor muTesti gorebilirsek belki bsey dyeblrz.
Burada rengiyle oynayınca bayağı belli. Gözünüz aydınBu ilk testim adet gunu yaptım
Görünmüyor mu
Hafif gordun bende. Sabah ilk idrarla testi tekrarla bence canm.Bu ilk testim adet gunu yaptım
Görünmüyor mu
Bu zaten 17 sindeki test tatlim tekrar yaptım ama yine silik çıktı bu bugünün testi biraz daha net olması gerekmez miHafif gordun bende. Sabah ilk idrarla testi tekrarla bence canm.
Bu zaten 17 sindeki test tatlim tekrar yaptım ama yine silik çıktı bu bugünün testi biraz daha net olması gerekmez miEki Görüntüle 2973253
Teşekkürler ya hadi insallahBurada rengiyle oynayınca bayağı belli. Gözünüz aydın![]()
Biri erken gebelik testi biri kaset test fark olablr canm. Olumsuz dusunecek bsey yok Bnce. Regl gunun bugunse kaset test silik olması normal.Bu zaten 17 sindeki test tatlim tekrar yaptım ama yine silik çıktı bu bugünün testi biraz daha net olması gerekmez miEki Görüntüle 2973253
Regl günün 16 siydi 17 de kaset testi yaptım silik çıkınca bir test daha yaptım sonraki gun o da silik çıktı bugün yaptığım erken gebelik de silik offf net olsun diye gidip erken gebelik testi aldim ama nafileBiri erken gebelik testi biri kaset test fark olablr canm. Olumsuz dusunecek bsey yok Bnce. Regl gunun bugunse kaset test silik olması normal.
Garanti olsun kan ver sen hemen bana kalırsaben silik cızgı gorsem kosa kosa gidip kan veririm
![]()
Gününde gecms aslında ama belki geç döllenme dair. Testlere negatif demek zor. Gorunuyor bariz. Sen kan ver direkt bence.Regl günün 16 siydi 17 de kaset testi yaptım silik çıkınca bir test daha yaptım sonraki gun o da silik çıktı bugün yaptığım erken gebelik de silik offf net olsun diye gidip erken gebelik testi aldim ama nafile
Biri erken gebelik testi biri kaset test fark olablr canm. Olumsuz dusunecek bsey yok Bnce. Regl gunun bugunse kaset test silik olması normal.
Garanti olsun kan ver sen hemen bana kalırsaben silik cızgı gorsem kosa kosa gidip kan
Ben daha önce de erken gebelik testi yaptım silik çıktı akşamında adet oldum o yüzden tereddüt yaşıyorum ama haklisiniz yarın kan versem iyi olacakGününde gecms aslında ama belki geç döllenme dair. Testlere negatif demek zor. Gorunuyor bariz. Sen kan ver direkt bence.
Kaset testler erken gebelık ten daha guvenlr Bnce. Orada hafif gorunuyor varsada yenidir bence. Kan verince haber ver merak ettim smd. Insallah gebesindir.Ben daha önce de erken gebelik testi yaptım silik çıktı akşamında adet oldum o yüzden tereddüt yaşıyorum ama haklisiniz yarın kan versem iyi olacak
Teşekkürler canım ya insallah bence de kaset testler daha iyi haber veririm maceralarımı da anlatırım neler yaptım neler ne araştırmalar işte en son buraya yazdım yani acemiyim burdaKaset testler erken gebelık ten daha guvenlr Bnce. Orada hafif gorunuyor varsada yenidir bence. Kan verince haber ver merak ettim smd. Insallah gebesindir.![]()
Teşekkürler canım ya insallah bence de kaset testler daha iyi haber veririm maceralarımı da anlatırım neler yaptım neler ne araştırmalar işte en son buraya yazdım yani acemiyim burda
Bu yolda çekilen çile kutsaldır. Hangımz neler yapmadık ki
![]()
Maalesef sonuç negatif değerim 0 mişKaset testler erken gebelık ten daha guvenlr Bnce. Orada hafif gorunuyor varsada yenidir bence. Kan verince haber ver merak ettim smd. Insallah gebesindir.![]()
Hayırlısı canm. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin hepimizeMaalesef sonuç negatif değerim 0 miş