- 3 Mayıs 2020
- 164
- 14
- 48
- 24
- Konu Sahibi Nazan aksungur
Kızlar adetim 3 gün geçti ama kan testi 2.30 gebelik yok mu oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer geç döllenme değilse gebelik şimdilik yok canımKızlar adetim 3 gün geçti ama kan testi 2.30 gebelik yok mu oluyor
5 ve altı pozitif sayılmıyorKızlar adetim 3 gün geçti ama kan testi 2.30 gebelik yok mu oluyor
Yorumunuz icim cok tesekkur ederim doktorlar konustum şüpheli bir değer 3 gün sonra tekrar kan verin dedieğer geç döllenme değilse gebelik şimdilik yok canım
Yorumunuz icin cok tesekkur ederim doktorla konustum şüpheli bir değer 3 gün sonra tekrar kan verin dedi bende 3 gün daha bekliyorum canim adet olmadim 3 gün gecikti hic adet belirtisi bile yok5 ve altı pozitif sayılmıyor
Bence bir 5 10 gün sonra tekrar kan verin. Söktürücü vs kullanmayın. Belkş artabilir cunku 0 cıkmamışYorumunuz icin cok tesekkur ederim doktorla konustum şüpheli bir değer 3 gün sonra tekrar kan verin dedi bende 3 gün daha bekliyorum canim adet olmadim 3 gün gecikti hic adet belirtisi bile yok
Tesekkurler yorumunuz icin bende bekliyorum ama adet de olmadımBence bir 5 10 gün sonra tekrar kan verin. Söktürücü vs kullanmayın. Belkş artabilir cunku 0 cıkmamış
Belki bebiş vardır ondandırTesekkurler yorumunuz icin bende bekliyorum ama adet de olmadım
İnşallah canimBelki bebiş vardır ondandırartabilir belkibeklinsallah
Kaç gün gceikmistiHakkınızda hayırlısı olsun
Benim 2.88 den 90 a yükselmişti
Gecikmeden yaptırmıştım benKaç gün gceikmisti
Anladım canim bugün 4 gün oldu hâla adet olmadimGecikmeden yaptırmıştım ben
Bi hafta sonra yine kan verin belki değer yükselir en azından 0 larda çıkmamış şuan negatif olsa da pozitife de dönebilirKızlar adetim 3 gün geçti ama kan testi 2.30 gebelik yok mu oluyor
Muhtemelen geç döllenmedir sizinkiAnladım canim bugün 4 gün oldu hâla adet olmadim