• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 4.gün gecikti kaset test negatif ?

Leylanz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
314
74
28
Hanımlar şimdi normalde 28 günde bir adet görüyordum Hsg çekildikten sonra 2-ileri 2- geri şeklinde oldu geçen ay 25.günde 3 gün erken adet oldum 29 ekimde adet gördüm şuan adetimin 33.günündeyim hala adet görmedim tahminen 4.gün gecikmedeyim ama dün test yaptım negatif çıktı kaset testi erken değil ve dün okadar ateş bastı ki bana yanıyordum sonra sabaha karşı bir sızı girdi kasıklarıma belime doğru daha doğrusu böyle sızım sızım sızladı ağrı gibi değildi neyse suan o sızı yok ara ara ağrı geliyor ama suanda da aşırı üşüme geldi üstüme baddaniye alıyorum sonra bi ateş basması geliyor testte de çıkmadı kan vermeye de gitmedim henüz yani hamile olabilirmiyim bu şekilde belirtileri olan varmıydı beklemelimiyim kan vermek için

Aynısı başıma geldi 4 gün gecikmedeyim hafif bir kaşık agrim var oda ara ara vurup geçiyor 2 gün önce test yaptım negaatif ama hala adet olmadım

Aynısı başıma geldi 4 gün gecikmedeyim hafif bir kaşık agrim var oda ara ara vurup geçiyor 2 gün önce test yaptım negaatif ama hala adet olmadım
Bende hala olmadım bugün kan veririm heralde olmazsam

Bende gecikmenin 5.gününde verdim negatif çıktı kanda 10.gündeyim hala olmadım sonradan yükselen oldu mu hiç

Bu ay herkes böyle gecikti mi acaba ya Bune böyle kız valla herşey olabilir ama ben 5.günde kan verdim negatif çıkmıştı önceden sonra 11.günse adet oldum doktora gitmiştim yumurtlamadığın için gecikmişsin demişti

Back
X