- 3 Haziran 2024
- 27
- 4
- 1
- Konu Sahibi melinasmom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten çok bunaldım artıkÇocuk istediğimiz için olmuyor. İstemesek tutacak![]()
Stres falan da yapmadım hiç şaka gibi yaStresten, hava değişiminden dolayı gecikme olabilir Rabbim nasip etsin inşallah ama ne kadar kafayı takarsak o kadar zorlaşıyor
Kontrole gidiyor musunuz peki? Gebelik olsaydı şuan silikte olsa çizgi çıkması gerekiyordu sanırım 4 gün geçmiş çünküStres falan da yapmadım hiç şaka gibi ya
Gittim tabi hiçbir sorun çıkmamıştı her şeyim normaldiKontrole gidiyor musunuz peki? Gebelik olsaydı şuan silikte olsa çizgi çıkması gerekiyordu sanırım 4 gün geçmiş çünkü
En sonunda kapatıcam bu çocuk defterini öyle bunaldımÇocuk düşünmeye başladığımız andan itibaren vücudumuz bize oyun oynamaya başlar
İnşallah olur dediğim gibi sürekli bu düşünceyle yaşamak maalesef çok etkiliyorGittim tabi hiçbir sorun çıkmamıştı her şeyim normaldi
Benimde ağrı var ama hala olmadim test yapmaya korkuyorum ben istemiyorum cunkuYa kızlar anlamıyorum ben normalde hiç adetim gecikmez bu ay 4 gün gecikti cidden anlam veremiyorum tam 6 aydır çocukta istiyoruz bi türlü olmuyor benimle aynı durumu yaşayan var mı ya
Son durum ne oldu regl oldunuz mu?Gittim tabi hiçbir sorun çıkmamıştı her şeyim normaldi
Oldunuzmu siz acaba benimkide gecikti hiç gecikmezdiBenimde ağrı var ama hala olmadim test yapmaya korkuyorum ben istemiyorum cunku