Adetim 4 gün geçti test yaptım yardım edinn

Ece_9898

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
51
6
36
27
Adetim 4 gün geçti akşam 9 da test yaptım 10 dk araliklarla üç test yaptım sizce birsey var mı ben mi yanlış görüyorum ?? Cok silik çizgi var sanki üç testte de aynı hizada olması beni suphelendirdi kızlar yardım edin

Eklentiler

• IMG_20200313_033820~2.webp
    IMG_20200313_033820~2.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 180
  • IMG_20200313_110704~3.webp
    IMG_20200313_110704~3.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 164
Benimkilerden böyle canım alışık olmadığımdan çift çizgiyi test bozuk tur diyip duruyorum :D ama hayalet cizgi var

Silik de olsa bi çizgi varsa Bi ihtimal olarak gebelik oluyor. Benimde öyle çıkmıştı testte 2 gün bekleyip kan testi yaptırmıştım. Tabi oğluşum doğdu da 9 aylık oldu bile 😊

Silik de olsa bi çizgi varsa Bi ihtimal olarak gebelik oluyor. Benimde öyle çıkmıştı testte 2 gün bekleyip kan testi yaptırmıştım. Tabi oğluşum doğdu da 9 aylık oldu bile 😊
Ayy inşallah bilmiyorum supriz olur eğer olursa hiç aklımda yoktu bu ay hatta pedle dolaşıyorum 5 gündür ama gelmiyor bir turlu.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤗🤗

Ayy inşallah bilmiyorum supriz olur eğer olursa hiç aklımda yoktu bu ay hatta pedle dolaşıyorum 5 gündür ama gelmiyor bir turlu.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤗🤗
Adetim 4 gün geçti akşam 9 da test yaptım 10 dk araliklarla üç test yaptım sizce birsey var mı ben mi yanlış görüyorum ?? Cok silik çizgi var sanki üç testte de aynı hizada olması beni suphelendirdi kızlar yardım edin
Sabah ilk idrarınla yaparsan daha net çizgiler oluşur

Gerçekten mii inşallah ya 🤗😍 tabi kan testi yaptırmadan tam belli olmaz boşuna da ümitlenmek istemiyorum ama adet olcakmis gibi kasık ağrım olmuştu o umitlendirdi
Benimde 3 gün gecikti yarın 4 üncü gün test yapcm inşanlah

Ben daha yeni heçen gün böyle oldum çok silikdi hemen kan testi yaptırdım pozitif

Adınıza sevindim inşallah bende de yanılma yoktur çok üzülürüm öyle olursa ucundede aynı yerde belirginlik olunca şüphelendim ben
Kız sen hamilesin silikte olsa olur çünkü hcg hormanı hemen yükselmiyor 🤩🤗

Şimdi hamile kalırsak hastanelere nasıl gidcz yaa ben çok tedirginim bu corona dan dolayı hiç bir yere adım atmak istemiyorum 😥

Back
X