Adetim 4 gün geçti akşam 9 da test yaptım 10 dk araliklarla üç test yaptım sizce birsey var mı ben mi yanlış görüyorum ?? Cok silik çizgi var sanki üç testte de aynı hizada olması beni suphelendirdi kızlar yardım edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah bilmiyorum supriz olur eğer olursa hiç aklımda yoktu bu ay hatta pedle dolaşıyorum 5 gündür ama gelmiyor bir turlu.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinSilik de olsa bi çizgi varsa Bi ihtimal olarak gebelik oluyor. Benimde öyle çıkmıştı testte 2 gün bekleyip kan testi yaptırmıştım. Tabi oğluşum doğdu da 9 aylık oldu bile![]()
Ayy inşallah bilmiyorum supriz olur eğer olursa hiç aklımda yoktu bu ay hatta pedle dolaşıyorum 5 gündür ama gelmiyor bir turlu.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin![]()
Sabah ilk idrarınla yaparsan daha net çizgiler oluşurAdetim 4 gün geçti akşam 9 da test yaptım 10 dk araliklarla üç test yaptım sizce birsey var mı ben mi yanlış görüyorum ?? Cok silik çizgi var sanki üç testte de aynı hizada olması beni suphelendirdi kızlar yardım edin
Adetim 4 gün geçti akşam 9 da test yaptım 10 dk araliklarla üç test yaptım sizce birsey var mı ben mi yanlış görüyorum ?? Cok silik çizgi var sanki üç testte de aynı hizada olması beni suphelendirdi kızlar yardım edin
Akşam yaptigim için midir silikSabah ilk idrarınla yaparsan daha net çizgiler oluşur
Evet sabah ilk idrarla yapılıyor gebelik testleriAkşam yaptigim için midir silik
Gerçekten mii inşallah yahayırlı olsun bebiş yolda
Gerçekten mii inşallah yatabi kan testi yaptırmadan tam belli olmaz boşuna da ümitlenmek istemiyorum ama adet olcakmis gibi kasık ağrım olmuştu o umitlendirdi
Benimde 3 gün gecikti yarın 4 üncü gün test yapcm inşanlahGerçekten mii inşallah yatabi kan testi yaptırmadan tam belli olmaz boşuna da ümitlenmek istemiyorum ama adet olcakmis gibi kasık ağrım olmuştu o umitlendirdi
Hadi hayırlısıBenimde 3 gün gecikti yarın 4 üncü gün test yapcm inşanlah
Adınıza sevindim inşallah bende de yanılma yoktur çok üzülürüm öyle olursa ucundede aynı yerde belirginlik olunca şüphelendim benBen daha yeni heçen gün böyle oldum çok silikdi hemen kan testi yaptırdım pozitif
Bence hiç bekleme kan testi yaptırAdınıza sevindim inşallah bende de yanılma yoktur çok üzülürüm öyle olursa ucundede aynı yerde belirginlik olunca şüphelendim ben
Kız sen hamilesin silikte olsa olur çünkü hcg hormanı hemen yükselmiyorAdınıza sevindim inşallah bende de yanılma yoktur çok üzülürüm öyle olursa ucundede aynı yerde belirginlik olunca şüphelendim ben
Mumkunse sağlık ocakları daha güvenlidir çok kalabalık olmaması açısından sağlık ocağında yaptırcam benŞimdi hamile kalırsak hastanelere nasıl gidcz yaa ben çok tedirginim bu corona dan dolayı hiç bir yere adım atmak istemiyorum![]()
Bende test yaptım benimki pozitif ve çok koyu çıktıMumkunse sağlık ocakları daha güvenlidir çok kalabalık olmaması açısından sağlık ocağında yaptırcam ben
Hayırlı olsunnn gözünüz aydin bebiş geliyo demekBende test yaptım benimki pozitif ve çok koyu çıktı![]()