Bu kadar çok gecikince ümitlenmiştim hep okuyoruz ya testte çıkmıyor bi gidiyorlar hamile dedim bende öyle olur muyum dediğin gibi en iyisi kan vermekBende de oluyordu,rahatla gevşe,strese girdikçe gecikiyor. Soda iç,testler negatifse büyük igtimalle gebe değilsin. En doğru sonucu kan verir. Ben ne zaman senin durumunda olup kan versem regli oluyordum.
Kan verin çok uzun süre geçmiş yanii testle olacak değil yanıltıyor zatenBu kadar çok gecikince ümitlenmiştim hep okuyoruz ya testte çıkmıyor bi gidiyorlar hamile dedim bende öyle olur muyum dediğin gibi en iyisi kan vermek
Yarın gidip vericem inşallah da hani belki başına gelen vardı diye sormak istedimKan verin çok uzun süre geçmiş yanii testle olacak değil yanıltıyor zaten
Bizede haber et allah gönlüne göre versin inşallahYarın gidip vericem inşallah da hani belki başına gelen vardı diye sormak istedim
Teşekkür ederim Allah razı olsun ederim tabiBizede haber et allah gönlüne göre versin inşallah
Canıö benimde son adetim 5 temmuzdu 11 haftalığız nasıl dayandınYarın gidip vericem inşallah da hani belki başına gelen vardı diye sormak istedim
Belirtileriniz neydi adet olacakmış gibi karnınız agrıdımı sürekliCanıö benimde son adetim 5 temmuzdu 11 haftalığız nasıl dayandın
Evet canım 6.7. Haftaya kadar regl geliyor ağrısı oldu sonra mide bulantılarım başladıBelirtileriniz neydi adet olacakmış gibi karnınız agrıdımı sürekliya ben bekliyim bugün olurum yarın olurum nasılsa diye bekledim bide evdeki testte tek cizgi görünce
Kan verdin mi canımBelirtileriniz neydi adet olacakmış gibi karnınız agrıdımı sürekliya ben bekliyim bugün olurum yarın olurum nasılsa diye bekledim bide evdeki testte tek cizgi görünce
Doktora gittim muayene etti gebelik gözükmüyor ama kan verelim dedi pcos dan dolayı adet olmamıssındır dedi söktürücü verdi baya umutlanmıştım ama hayırlısı napalımKan verdin mi canım
Kan çıksın öyle söktürücü iç canım. Bir dahakine Allah nasip eder inşallahDoktora gittim muayene etti gebelik gözükmüyor ama kan verelim dedi pcos dan dolayı adet olmamıssındır dedi söktürücü verdi baya umutlanmıştım ama hayırlısı napalım
Amin inşallah teşekkür ederimKan çıksın öyle söktürücü iç canım. Bir dahakine Allah nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?