• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 40 gün gecikti hamilemiyim

Oguzeynep

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
7
0
16
26
Kızlar pcos um adetim genelde her ay olur ama 3 aşagı 5 yukarı olur bu sefer en son 13 temmuzda adet oldum evde test yaptım hepsi negatif cıktı. Karnım da her gün adet olacakmışım gibi ağrıyor ama ne gelen var ne giden göğüslerimde şişlik var acaba hamile olabilir miyim kaset teste çıkmayıp bu kadar zamanda sonra hamile olduğunu öğrenen var mı

Bende de oluyordu,rahatla gevşe,strese girdikçe gecikiyor. Soda iç,testler negatifse büyük igtimalle gebe değilsin. En doğru sonucu kan verir. Ben ne zaman senin durumunda olup kan versem regli oluyordum.

Bende de oluyordu,rahatla gevşe,strese girdikçe gecikiyor. Soda iç,testler negatifse büyük igtimalle gebe değilsin. En doğru sonucu kan verir. Ben ne zaman senin durumunda olup kan versem regli oluyordum.
Bu kadar çok gecikince ümitlenmiştim hep okuyoruz ya testte çıkmıyor bi gidiyorlar hamile dedim bende öyle olur muyum dediğin gibi en iyisi kan vermek

Bu kadar çok gecikince ümitlenmiştim hep okuyoruz ya testte çıkmıyor bi gidiyorlar hamile dedim bende öyle olur muyum dediğin gibi en iyisi kan vermek
Kan verin çok uzun süre geçmiş yanii testle olacak değil yanıltıyor zaten

Belirtileriniz neydi adet olacakmış gibi karnınız agrıdımı sürekli🥰 ya ben bekliyim bugün olurum yarın olurum nasılsa diye bekledim bide evdeki testte tek cizgi görünce
Evet canım 6.7. Haftaya kadar regl geliyor ağrısı oldu sonra mide bulantılarım başladı 😊

Doktora gittim muayene etti gebelik gözükmüyor ama kan verelim dedi pcos dan dolayı adet olmamıssındır dedi söktürücü verdi baya umutlanmıştım ama hayırlısı napalım
Kan çıksın öyle söktürücü iç canım. Bir dahakine Allah nasip eder inşallah

Back
X