Adetim 5 gün gecikti ama testler negatif çıkıyor durumu böyle olupta hamile olan var mı?

kaderq20

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2023
20
15
8
22
Adetim normalde hiç gecikmez hep düzenlidir stresten mi bilmiyorum ama ilk defa bu kadar çok gecikti çokta adet belirtisi yok normalde adetten önce belirtilerim olurdu Bu ay denedik ama olur diye değil umarım olmuştur boş yere ümit etmek istemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz

Merhaba stressinizi taaa buralardan hissettim bukadar sıkmayın kendinizi olacağı varsa da olmuyor sonra tecrübemden konuşuyorum uzun zamandır evliyim çocuğum yok hamile de kalmadım kendimi yıllarca böyle hep sıktım hiç rahat olmayı düşünmedim kendimi hiç rahat bırakmadım bence bunu kendinize yapmayın bütün kadınlar için yazıyorum bunu .. eğer tedaviyse tedavi ama insanın kendisini yıpratmak daha yorucu inanın bana..

Merhaba stressinizi taaa buralardan hissettim bukadar sıkmayın kendinizi olacağı varsa da olmuyor sonra tecrübemden konuşuyorum uzun zamandır evliyim çocuğum yok hamile de kalmadım kendimi yıllarca böyle hep sıktım hiç rahat olmayı düşünmedim kendimi hiç rahat bırakmadım bence bunu kendinize yapmayın bütün kadınlar için yazıyorum bunu .. eğer tedaviyse tedavi ama insanın kendisini yıpratmak daha yorucu inanın bana..
Aslında düşünmek istemiyorum olursa olur olmazsa olmaz ama işte insan istemeden de olsa düşünüyor kafamı kurcalıyor Rabbim evlat isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin Bakalım yarın sağlık ocağına gidicem eğer adet olmazsam kan tahlili vericem Cevabınız için de çok teşekkür ederimm ☺️

Aslında düşünmek istemiyorum olursa olur olmazsa olmaz ama işte insan istemeden de olsa düşünüyor kafamı kurcalıyor Rabbim evlat isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin Bakalım yarın sağlık ocağına gidicem eğer adet olmazsam kan tahlili vericem Cevabınız için de çok teşekkür ederimm ☺️
Hayırlısı olsun herşeyin 🙏🏼 herşeyin başı sağlık eşin yanında olsun sevdiklerin sağlıklı olsun gerisi gerçekten mühim değil dünyanın sonu değil gerçekten böyle saatlerce günlerce düşünüp depresyona sokmayın kendinizi .. Rica ederim güzel gelişmeleriniz olursa mutluluğunu benimlede paylaş mutlu olurum 🥰

Back
X