Adetim 5 gün gecikti bugün test yaptım ama neden negatif

boncukhhh

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2022
19
1
16
29
Adetim 5 gün gecikti bugün test yaptım negatif çıktı gebeliğin idrarda belli olması için daha erkenmi sizce

Her gecikme hamilelikle ilgili olmayabilir. Kan verin ona göre doktora gidersiniz.
Diğer aylardan farklı olarak ara ara karnımın sağ tarafina kramplar girdi bugünde sol tarafımda vardı kramp oyuzden gebelik olarak düşündüm ama işte test negatif acaba henüz belli olmazmi 1 haftayi geçmesimi gerekir diye düşündüm

Çoğu doktor 1 hafta 10 gün gecikmesinden sonra testi daha uygun buluyor kesin sonuç için. Beklemek istemiyorsanız kan verin o zaman keisn belli olur.

Çoğu doktor 1 hafta 10 gün gecikmesinden sonra testi daha uygun buluyor kesin sonuç için. Beklemek istemiyorsanız kan verin o zaman keisn belli olur.
Çatlama gününü bilenler içinde mi böyle yumurtam çatlıyalı 15 gün oldu dün yaptığımda testim negatifti adet bugün olmam gerekiyordu olmadım sizce kesin negatif miidr

Çatlama gününü bilenler içinde mi böyle yumurtam çatlıyalı 15 gün oldu dün yaptığımda testim negatifti adet bugün olmam gerekiyordu olmadım sizce kesin negatif miidr
Merhaba benim de adetim 13 gün gecikti test yaptım hafifi cok silik gibi ni çizgi gördüm sizce var mıdır doktora mi gitsem kist öi var acep

Eklentiler

• 2360003F-836E-4ACD-B965-65699F67FE19.webp
    22 KB · Görüntüleme: 113
Merhaba benim de adetim 13 gün gecikti test yaptım hafifi cok silik gibi ni çizgi gördüm sizce var mıdır doktora mi gitsem kist öi var acep
Bence sağlık ocağına git. Hamilelik şüphem var kan testi vermek istiyorum söyle. Çok geçmiş üzerinden. Eczane testlerinde yanılma payıda var çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…