Adetim 5 gun gecikti dun test yaptim negatif

Bebis annesi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2022
13
1
16
29
Arkadaşlar merhaba burada daha yeniyim. Adetim 5 gun kadar gecikti. 3 gun önce akintimla beraber ince bir kırmızılık vardi. Bugün kahverengi 1 damla akintim oldu. Karnımda belinde sancı var bacağımda ağrıyor. Halsizlik ve bas agrim da var. Dun idrar testi yaptım negatif. Hala adetimi bekliyorum. Boyle olanlar var mı acaba yardımıniza ihtiyacım var. Şimdiden teşekürler.

Merhaba aynı durumdayım bı kaç gün gecikti ..böyle geliyo gibi gelmiyor gibi..karnimda ağrı vs var...regl olsam tüp bebek tedavisine başlayacağım ..hayırlısı insallah

Merhaba aynı durumdayım bı kaç gün gecikti ..böyle geliyo gibi gelmiyor gibi..karnimda ağrı vs var...regl olsam tüp bebek tedavisine başlayacağım ..hayırlısı insallah
Bende aynı durumdayım tüp bebek tedavisine başlayacağım adetin 2.günü gel dedi doktor 6 gün gecikti ne gelen vat ne giden hala bekliyorum ve idrar testim negatif:(

Bende aynı durumdayım tüp bebek tedavisine başlayacağım adetin 2.günü gel dedi doktor 6 gün gecikti ne gelen vat ne giden hala bekliyorum ve idrar testim negatif:KK43:
Hay Allah bekliyoruz ya gelmez doğru dürüst🥴 benimde öle peceteye gelir gelmez gibi..hocaya yazdım tam sökülsün 2.3. gunu gel dedi ..Samsun'dan gidceegim Kayseri'ye ...siz nerede başlayacaksınız peki

Hay Allah bekliyoruz ya gelmez doğru dürüst🥴 benimde öle peceteye gelir gelmez gibi..hocaya yazdım tam sökülsün 2.3. gunu gel dedi ..Samsun'dan gidceegim Kayseri'ye ...siz nerede başlayacaksınız peki
Bende batdan 2 gün önce kahverengi bi kerelik leke geldi sonra batdan 2 gün sonra az kahve az kırmızı geldi bi kerelik sonra gitti bir daha yok :/ afedersiniz biraz fazla açık anlattım :( Ben Şişli Memorial de başladım testleri falan olduk her şey okey adetin ikinci günü gel ilaçlara başlayacağız dedi ama 6 gündür yok bekliyorum ki gelsin 🤔

Olsun kadınsal durumlar ...açık açık konuşmasak derdimiz hiç anlasilmaz..kadindlarin derdi de bitmez🥴....benimde 3 gün gecikti ama ağrı vs vardı..bugün öyle leke akışkan pempe kan geldi ama peceteye var yok öle...hocaya dedim ..sonuçta Samsun'dan yol gidicem..eşimde der gidelim edelim...hoca tam sökülsün dedi...öyle kaldım bende ..bı mucize gebe kalmış olsam ama zor...siz İstanbul'da misiniz olmama sebebine ne der doktor...inşallah hamile kalırız tüp bebek saglicakla geçer🤲🤲

Bende batdan 2 gün önce kahverengi bi kerelik leke geldi sonra batdan 2 gün sonra az kahve az kırmızı geldi bi kerelik sonra gitti bir daha yok :/ afedersiniz biraz fazla açık anlattım :KK43: Ben Şişli Memorial de başladım testleri falan olduk her şey okey adetin ikinci günü gel ilaçlara başlayacağız dedi ama 6 gündür yok bekliyorum ki gelsin 🤔
Belki üstüne görüyorsunuz dur test yaptınız mi

Olsun kadınsal durumlar ...açık açık konuşmasak derdimiz hiç anlasilmaz..kadindlarin derdi de bitmez🥴....benimde 3 gün gecikti ama ağrı vs vardı..bugün öyle leke akışkan pempe kan geldi ama peceteye var yok öle...hocaya dedim ..sonuçta Samsun'dan yol gidicem..eşimde der gidelim edelim...hoca tam sökülsün dedi...öyle kaldım bende ..bı mucize gebe kalmış olsam ama zor...siz İstanbul'da misiniz olmama sebebine ne der doktor...inşallah hamile kalırız tüp bebek saglicakla geçer🤲🤲
Ben İstanbuldayım canım . Bizde eş faktörü var sperm azlığı ve hareketsizliği. Bende de çikolata kisti var malesef. Bende zor bir ihtimal hamile olmam 6 yıldır evliyim bu zamana kadar olmadı olsun diye de uğraşmadık ama yani tüp bebeğe başladıktan sonra kendiliğinden olursa gerçekten sürpriz olur bize 😂

Belki üstüne görüyorsunuz dur test yaptınız mi
Yaptım canım ilk gün kaset test yaptım negatifdi akşam eve geldim baktım silik çizgi vardı , zaman geçtiği için dikkate almadım ama içim içimi yedi ertesi gün yine yaptım sabahtan negatifti akşamında yine silik çizgi bu sefer daha belirgindi adet gecikmemin 3.günü erken gebelik yaptım negatifti akşamında bişey çıkmadı, sonra en son cumartesiye yaptım yşne ilk negatif 3 saat sonra baya belirgin silik çizgiydi ama tabiki dikkate alamıyorum sonradan çıktığı için :(

Ben İstanbuldayım canım . Bizde eş faktörü var sperm azlığı ve hareketsizliği. Bende de çikolata kisti var malesef. Bende zor bir ihtimal hamile olmam 6 yıldır evliyim bu zamana kadar olmadı olsun diye de uğraşmadık ama yani tüp bebeğe başladıktan sonra kendiliğinden olursa gerçekten sürpriz olur bize 😂
Ahh aynı olay bizdede var canım eşimde değerler vesayre..benim miyomum vardı temizlendim şükür..geçen sene aşılama oldum Ekim ayında tutmadı . psikolojik olarak moralim bozuldu ara verdim..sonra bi komsum Kayseri Gökalp öner hocayi önerdi..araştırdım başarılı .eşim dedi gidelim ..Samsun'da kafama yatmadı .evet mesafe var ama ümit kapisi...geçen sene aşılama değilde tüp bebeğe baslasaymisim nebilim tutar dedim daha iyi olur dedim..beş yıl oldu bizde evleneli..hiç hamile kalmadım...vallai mucize ötesi olur ama regl hallerim var 🥴 hayırlısı ins hakkimizda canim zor isler

Benim bide ameliyat işlerim var canım tüp bebek yapılacak sonra kistler temizlenecek tüpümün biri alınacak falan sonra transfer . Allah hepimize kolaylık versin, herkese emeklerinin karşılığını versin inşallah 🙏

Benim bide ameliyat işlerim var canım tüp bebek yapılacak sonra kistler temizlenecek tüpümün biri alınacak falan sonra transfer . Allah hepimize kolaylık versin, herkese emeklerinin karşılığını versin inşallah 🙏
Aaminnnn..Rabbim yar ve yardımcınız olsun canim..insalalh kolaylıkla olur her şey güzel olur 🤲🤲🤲🌺🌺

Bende gecikmenin 8.gunune girdim 4.gunu test negatif ti son 2 gunddurde hafif mide bulantısı başladı adetim düzenlidir arada tatlı bir bel.agrisi oluyor anlık geçiyor Varsa eğer idrar testi de çıkar di dimi

Merhaba bende 7. Gününe girdim ve gelen giden yine yok😩 şiddetli bel ağrısı kasıklarda ara ara giren sızlama bazen vajina sızısı oluyor bazende mide bulantısı hafif ama tabi testler negatif :(

Back
X