Adetim 5 gün gecikti, test negatif 😔 Sizce ne oluyor?

manolyasael

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2025
19
1
1
29
Kızlar merhaba,
Normalde döngüm 23 gün, ama bu kez 5 gündür adetim gecikti. Yoga ve egzersiz de yapıyorum ama adetim bir türlü sökülmedi. Gebelik planlıyorum, bugün test yaptım, kasık ve bel ağrım da var ama test negatif çıkt positif olacagindan emindim ama zort oldum … Hiç böyle olmamıştı… moralim bozuldu, sizce ne yapmalıyım

Canım naptın? Ben de bugün regl olmalıydım ama olmadım. Testim negatif çıktı hem de iki tane yaptım ikisi de negatif :/ asla şaşmaz aslında hiç geç olmam ama hamile olup negatif çıkıyor mu acaba.
Tekrar ne zaman test yapacaksın ? Belirtin var mı hiç ?

Kızlar merhaba,
Normalde döngüm 23 gün, ama bu kez 5 gündür adetim gecikti. Yoga ve egzersiz de yapıyorum ama adetim bir türlü sökülmedi. Gebelik planlıyorum, bugün test yaptım, kasık ve bel ağrım da var ama test negatif çıkt positif olacagindan emindim ama zort oldum … Hiç böyle olmamıştı… moralim bozuldu, sizce ne yapmalıyım
Benimde aynı 2 gün geçti hala adet olamadım ama test negatif

Biraz salmak lazım ya düşünmemek lazım ama tabii o da çok zor. Bence bir kan verin içiniz rahat olur

sancilaniyirum arada tam olacak diyorum geri gidiyor sancı analamadim ki karnım şişti davul gibi oldu gaz var gibi bilsemki hamile değilim soğan suyu icecem artık sokulsun diye ama bilmiyorum da
Bende öyleyim yaa üç gün gecikti testler çok silik çıkıyor anlamadım hamile olsaydım heralde daha net çıkardı diye düşünüyorum

Biraz salmak lazım ya düşünmemek lazım ama tabii o da çok zor. Bence bir kan verin içiniz rahat olur
evet takmamak elde değil ztn ben her konuda böyleyim kafama takarım herşeyi yoksa daha iki ay olmuş ben gebelik tekrar düşüneli bırak sal olursa olur de ama yok takiyorum

Canım naptın? Ben de bugün regl olmalıydım ama olmadım. Testim negatif çıktı hem de iki tane yaptım ikisi de negatif :/ asla şaşmaz aslında hiç geç olmam ama hamile olup negatif çıkıyor mu acaba.
Tekrar ne zaman test yapacaksın ? Belirtin var mı hiç ?
Adetim geldi

Back
X