Adetim 5 gün geçti PCO var

Sareali36

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2023
555
191
18
9FD3A81F-9804-4CFD-92E3-415D1327AFD3.webp

Kızlar adetim 5 gün geçti sizce var gibi mi PCO var bu arada

Bendede var pco hemen bu şekilde belirmişti🥹 hayırlısı olsun hakkınızda kan verin hemen netleşsin
Tuttu mu peki sizin ki yoksa benim gibi defalarca yanıldınız mı ilk kez silik dahi olsa 2. Bir çizgi görmenin heyecanını yaşıyorum çok istiyorum inşallah vardır 🥺

Maşallah çok güzel çıkmış çizginiz bende pcosum 4.5 yıl sonra bana da yeni nasip oldu sende kan ver netleşsin inşallah hakkında hayırlısı ❤️🤲

Tuttu mu peki sizin ki yoksa benim gibi defalarca yanıldınız mı ilk kez silik dahi olsa 2. Bir çizgi görmenin heyecanını yaşıyorum çok istiyorum inşallah vardır 🥺
Çok şükür tuttu🤲🏻 2yıl bekledik. Ovulasyon takibi yaptım nasip oldu. En kısa zamanda hayırlısı ile sizede nasip etsin inşallah kan verin bence 😍

Çok şükür tuttu🤲🏻 2yıl bekledik. Ovulasyon takibi yaptım nasip oldu. En kısa zamanda hayırlısı ile sizede nasip etsin inşallah kan verin bence 😍
Merhaba kan verdim adetimi kaydetmişim 5 değil 2 gün geçmiş bugün tam 11 Haziran da adet olmuştum değerim 155 çıktı kanda şimdi ki endişem sizce düşük mü değerim ultrasonda kese görmedi ama kan ve çiş testleri pozitif sizce değer yükselir mi dr tahmini 4 haftalık olduğunu söyledi çok heyecanlıyım bende bu ay ovulasyon testleri almıştım hatta ovulasyon testlerinin içinde gelen gebelik testini sabah yaptım günüm geçince sonra erken gebelik sonra kana gittim şimdi ki tek isteğim değerin yükselmesi 🥹

Eklentiler

• 91AFD8A8-C4C6-49E6-A527-7BA0E48E7761.webp
    91AFD8A8-C4C6-49E6-A527-7BA0E48E7761.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 23
Maşallah çok güzel çıkmış çizginiz bende pcosum 4.5 yıl sonra bana da yeni nasip oldu sende kan ver netleşsin inşallah hakkında hayırlısı ❤️🤲
Merhaba kan verdim 155 hcg çıktı 🥹 inşallah sağlıkla ilerler tek isteğim bu sizde sağlıkla büyütün bebişinizi 🥰🥰🥰

Back
X