Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi yaptırdınızmı?sonuç nedir.benimde 6gün oldu gecikti.pazartesiyi bekliyorumBende lekelenme de yok su an meraktayim yarin gidicem bi kan testi yaptirayim heyecan beni bitirmeden bizde 3 senelik evliyiz ama bakalim yineden hayirlisi inşallah Rabbim bana ve isteyen herkeze versin aminn
Ayyyy canımmm benimmm inşallah.ne güzel anlatmışsın ALLAH razı olsun.yarın sabah yapcam test.şimdi kayınvalidemdeyiz köyde.uykularım kaçıyo artık.pazar sabahı bile erkenden uyandım.peki akıntın nasıldı.bende akın arttı sulu kremsi karışık bişeyler geliyo .şeffaf kokusuz oluyo bazenCanım 6gün baya çok gecikme tabi ama ilişki ye de bağlı.geç döllenme durumu da olabiliyor.silik de olsa hiç görünmüyor mu cünki ben öyle öğrendim ruh gibi hiç görünmüyor du:) her gün yaptım test beşinci gün de ancak belli oldu..kan da kesin bilgi alırsın tabii . Ama eğer hamile değilsen de üzülme cünki tutması için az kaldı demek bu vücut hazırlık yapıyor hamileliğe bundan sonra tutacaktir ınşallah.
Akıntı artıyor tabi yavaş yavaş ama.Benim en çok hissettigm sağ kasikda çok garipşeyler oluyodu :) hayırlısı olsun hakkinizda peki tortu varmı idrarinizda görülür test yapacağın zaman plastik bardak da iken bak içinde görünür:)Ayyyy canımmm benimmm inşallah.ne güzel anlatmışsın ALLAH razı olsun.yarın sabah yapcam test.şimdi kayınvalidemdeyiz köyde.uykularım kaçıyo artık.pazar sabahı bile erkenden uyandım.peki akıntın nasıldı.bende akın arttı sulu kremsi karışık bişeyler geliyo .şeffaf kokusuz oluyo bazen
Canımm ben adet oldum.bütün belirtileri yaşadım.adet olmamam rağmen test yaptım ama yokkkk.Akıntı artıyor tabi yavaş yavaş ama.Benim en çok hissettigm sağ kasikda çok garipşeyler oluyodu :) hayırlısı olsun hakkinizda peki tortu varmı idrarinizda görülür test yapacağın zaman plastik bardak da iken bak içinde görünür:)
Inşallah bundan sonrası tutacak vücudun hazırlık yapıyor canım kendini kötü hissetme kısmet ne zaman sa o gün gelecek kafanıçok takma psikolojik etkisi de büyük çünkü.Sakin olmalısın..akışına bırakmalıCanımm ben adet oldum.bütün belirtileri yaşadım.adet olmamam rağmen test yaptım ama yokkkk.