adetim 6 gün gecikti düzenli adet gören birisiyim çocuk sahibi olmak istiyoruz meraktayim hamilemiym

evde test yaptim negatif cikti hamilemiyim merak ediyorum

• acil

OY: 2 66,7%
  • acil

OY: 1 33,3%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .
Inşallah bundan sonrası tutacak vücudun hazırlık yapıyor canım kendini kötü hissetme kısmet ne zaman sa o gün gelecek kafanıçok takma psikolojik etkisi de büyük çünkü.Sakin olmalısın..akışına bırakmalı
İnşallah canım çok haklısın.çok taktım bu ay çok umutlandım.ah şu beynim resmen hamilesin diyodu bana.bından sonra dediğin gibi akışına bırakcam canım.

İnşallah canım çok haklısın.çok taktım bu ay çok umutlandım.ah şu beynim resmen hamilesin diyodu bana.bından sonra dediğin gibi akışına bırakcam canım.
Inşallah olur hayırlısıyla.benim kız kardeşim de altı aylık filan evlikafasına takmaya başladı akışına bırak dedim.daha bebek yok zaten erken de biraz evliligin tadını çıkarmak lazım eminim ummadığın anda olacak.;)

Inşallah olur hayırlısıyla.benim kız kardeşim de altı aylık filan evlikafasına takmaya başladı akışına bırak dedim.daha bebek yok zaten erken de biraz evliligin tadını çıkarmak lazım eminim ummadığın anda olacak.:KK66:
:dua:
İnşallah canım benim inşallah

Back
X