adetim 6 gün gecikti.sabah idrar testi yaptım.sonuç negatifti.sizce hamile miyim?

acaippp07

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
44
0
16
Antalya
belim ağrıyor,akıntım arttı.göğüs uçlarım dokununca falan acıyor,her şeyi canım çekiyor.ve en önemlisi adetim 6 gün geçti.ama idrar tesiti negatif sizce hamileysem ne zaman çıkar testte?

anlattıgına gore %90 hamılesın benımkı idrarda cıkmamısdı belki senınkıde oyledır kesın sonuc almak ıstıyosan pazartesii hemen bi kan testı yaptır %100 sonuc alırsın ama idrarda cıksın istiyosan bi 5 gun daha bekle kesın sonuc ıcın
hayırlısı olsun bu arada işallah hamılesındır

Bunlar hamilelik değil de bence adet belirtileri, üzülmenizi istemem ama bence adet olacaksınız...

bundan sonrası allah kerimm((dayanamıyorum artık çocuk lafına bile ...

Aaaaaaa

Yapmayın böyle :26: Muayene oldunuz mu hiç? Ya da eşiniz?

Ya da yumurtlama gününüzü hesapladınız mı ovulasyon testi yaptınız mı? Olması için ekstra neler yaptınız?

eşimin sperm kalitesi iyi değildi.şu an iyi 6 ay kadar tedavi gördü.benim tüplerimden biri tıkalıydı açtılar.bu ay klomen kullandım.sigarayı bıraktım.düzenli yiyorum,düzenli uyuyorum.daha ne yapiim.

yumurtlama günümü doktor bu ay takip sonucu söyledi ultrasonda görüp,rahim kalınlaştırıcı iğne bile yaptı...

cevabınız için sağolun.siz hamile misiniz?
evet allahın izniyle yeniyim daha 5hafta 1 gunluk...
allah senınde gonlune gore versın işallah ama sakın oyle kotu dusunme bak benım ılk gebelıgım dusukle sonuclandı uzerınden bir ay gecdıı yıne hamıle kaldım allah nezamn nasip edecegını bılır bız ne yapsakda boşş işallah hayırlısı olur hakkında ... ben göğüs ucların acıyosa dıye %90 dedım cunkı benım adet belırtımde gogus uclarım acımaz hamıleyken gogus uclarım acıyo

eşimin sperm kalitesi iyi değildi.şu an iyi 6 ay kadar tedavi gördü.benim tüplerimden biri tıkalıydı açtılar.bu ay klomen kullandım.sigarayı bıraktım.düzenli yiyorum,düzenli uyuyorum.daha ne yapiim.

Dua et, ve hayırlısını dile

Yumurtlama günleri hesapla, ovulasyon testi yap, burdaki hamile kardeşlerimizin tecrübe ve deneyimlerinden faydalan... Sizde buna engel bir durum yoksa iş sadece süpermenlerin yumurtaya ulaşmasında

Çok güzel tavsiyeler var burda, lütfen biraz incele İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız

allahım sana tosun gibi bir evlat versin inşallah uzun ömürlü.mutlu bir yuva versin.her şey gönlüne göre olsun.tavsiyeleri dinliyorum arkadaşım sağol.

cnm herkesın belırtılerı bıl olmuyo. senın anlattıkların bnm adet belırtılerım bazılarının gebelık belırtılerı en ıyısı gıt kanda baktır cnm uzulme. bnm hc olmadı daha bende beklıyorum umutla gelıcek dıye. pkoluyum morelım bozuluyo ama genede sukredıyorum. rbbm zamanını bılıyo. verende o alanda rbbm. hkkmzda hyrlısı neyse o olsun.

belim ağrıyor,akıntım arttı.göğüs uçlarım dokununca falan acıyor,her şeyi canım çekiyor.ve en önemlisi adetim 6 gün geçti.ama idrar tesiti negatif sizce hamileysem ne zaman çıkar testte?

canım merhaba okuyunca bende yorum yazmak istedim. Senin yaşadığın durumun aynısını bende yaşadım geçen ay. tam 6 gün gecikmişti adetim. ve ağrılarım tam 10 gün sürdü adet olacağım sanıyorum wc ye gidiyorum ama bakıyorum bir şey yok. şüphelenip test yaptım ama negatif çıktı bir kaç gün sonra tekrar test yaparım erken belki dedim ama kırmızılar geldi adet oldum hemde pıhtılı bir şekilde. kist oluşmuş bu yüzden böyle olmuş dr öyle söyledi. tabi bu sadece benim yaşadığım senin ki de böylemidir bilmiyorum. biraz daha bekle ve gelişmeleri yaz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…