• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 6 gün gecikti

aliyana

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
46
Puanlar
8
Arkadaşlar önümüzdeki ay tüp bebek tedavisi olacağım. Fakat geçikmem oldu 6 gün . Karnımda şişlik var ve kabızlık sorunu yaşıyorum. Gögüslerimde hassasiyet ve yorgunluk yaşıyorum. Ani kalkışlarımda 4 5 saniyelik baş dönmesi yaşıyorum. Böyle belirtileri olup gebe kalan varmı acaba?

Arkadaşlar önümüzdeki ay tüp bebek tedavisi olacağım. Fakat geçikmem oldu 6 gün . Karnımda şişlik var ve kabızlık sorunu yaşıyorum. Gögüslerimde hassasiyet ve yorgunluk yaşıyorum. Ani kalkışlarımda 4 5 saniyelik baş dönmesi yaşıyorum. Böyle belirtileri olup gebe kalan varmı acaba?
Oladabilir olmayadabilir .
Test yapmadınız mı ?

Hayır henüz yapmadım. Korkuyorum negatif görmekten. Ama belirsizlik daha kötu. Yarın veya salı yapmayı dusunuyorum

Test yap bence çıkar varsa Allah'tan Umut kesilmez inşallah hamilesindir

Ve 2 hafta önce rüyamda kendimi gelinlikli gördüm. Halam da kendini gelinlikli gördüğü ay hamile kalırmıs. Çok dillendirmek istemiyorum ama bir umut arıyorum

Back
X