• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 6 gün gecikti

aliyana

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
47
Puanlar
18
Arkadaşlar önümüzdeki ay tüp bebek tedavisi olacağım. Fakat geçikmem oldu 6 gün . Karnımda şişlik var ve kabızlık sorunu yaşıyorum. Gögüslerimde hassasiyet ve yorgunluk yaşıyorum. Ani kalkışlarımda 4 5 saniyelik baş dönmesi yaşıyorum. Böyle belirtileri olup gebe kalan varmı acaba?

Arkadaşlar önümüzdeki ay tüp bebek tedavisi olacağım. Fakat geçikmem oldu 6 gün . Karnımda şişlik var ve kabızlık sorunu yaşıyorum. Gögüslerimde hassasiyet ve yorgunluk yaşıyorum. Ani kalkışlarımda 4 5 saniyelik baş dönmesi yaşıyorum. Böyle belirtileri olup gebe kalan varmı acaba?
Oladabilir olmayadabilir .
Test yapmadınız mı ?

Hayır henüz yapmadım. Korkuyorum negatif görmekten. Ama belirsizlik daha kötu. Yarın veya salı yapmayı dusunuyorum

Test yap bence çıkar varsa Allah'tan Umut kesilmez inşallah hamilesindir

Ve 2 hafta önce rüyamda kendimi gelinlikli gördüm. Halam da kendini gelinlikli gördüğü ay hamile kalırmıs. Çok dillendirmek istemiyorum ama bir umut arıyorum

Az önce erken genelik testi yaptım. Pozitif cıktı birtane daha yaptım oda aniden pozitif cıktı.

Yanlış olma ihtimaline karsı yarın kan vermeye gidicez

Adet belirtileriyle gebelik belirtileri tamamen aynı özellikle kesenin oluştuğu dönemde 4.hafta adet ağrıları olmuştu.
Testi ekleyin 🤩bizde bakalım.

Eklentiler

• IMG_1725.webp
    IMG_1725.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 5
Adet belirtileriyle gebelik belirtileri tamamen aynı özellikle kesenin oluştuğu dönemde 4.hafta adet ağrıları olmuştu.
Testi ekleyin 🤩bizde bakalım.
Kesinlikle birebir ayırt etmek çok zor. Az kaldı olucam diye diye geciktim. Normalde reglden 1 gün önce sivilce cıkar yüzüme bir tane o bile aynıydı

Back
X