Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederm kan testinde cıkar mı sizce acaba stres yapıyorum ondan mı olamıyorum diyorum.Bana kalırsa kan verin daha net çıkar normal bir hastanenin acilinde de verebilirsiniz kadın doğum ünitelerinin hastanelerinde de size tavsiyem kadın doğum ünitesinde verin normal hastane acilinde verseniz bile örneğin negatif gene sizi kadın doğuma yönlendiriyorlar uzmana gözükme iz gerek diye adet gecikmesi de kadın doğum ünitesine giderseniz negatif olsa bile size izliyceğiniz bir yol gösterirler
Tesekkur ederm kan testinde cıkar mı sizce acaba stres yapıyorum ondan mı olamıyorum diyorum.Bana kalırsa kan verin daha net çıkar normal bir hastanenin acilinde de verebilirsiniz kadın doğum ünitelerinin hastanelerinde de size tavsiyem kadın doğum ünitesinde verin normal hastane acilinde verseniz bile örneğin negatif gene sizi kadın doğuma yönlendiriyorlar uzmana gözükme iz gerek diye adet gecikmesi de kadın doğum ünitesine giderseniz negatif olsa bile size izliyceğiniz bir yol gösterirler
Kan testinde elbet çıkar bence yarın sabah veya biraz daha bekleyeyim adetim gelmezse giderim derseniz biraz daha bekleyin şüpheniz varsa kan testini öneririm çünkü beta önce kana sonra idrara geçiyor eğer negatif derlerse bile referans aralığınızı sorun örneğin 2 veya 3 derler gebelik için en alt sınır 5 referans aralığını 2 veya 3 çıkarsa bile 2 gün sonra tekrarlayın çünkü beta 2 günde 2 ye katlar eğer bir artışınız yoksa sebebini sorun doktorunuzaTesekkur ederm kan testinde cıkar mı sizce acaba stres yapıyorum ondan mı olamıyorum diyorum.
İnsallah ya biraz daha beklemek istiyorum gec döllenme olabilir diye duymuştum umarım hayırlı haber alrım tesekkur ederm cevap icn herkes hayırlı haber alır insKan testinde elbet çıkar bence yarın sabah veya biraz daha bekleyeyim adetim gelmezse giderim derseniz biraz daha bekleyin şüpheniz varsa kan testini öneririm çünkü beta önce kana sonra idrara geçiyor eğer negatif derlerse bile referans aralığınızı sorun örneğin 2 veya 3 derler gebelik için en alt sınır 5 referans aralığını 2 veya 3 çıkarsa bile 2 gün sonra tekrarlayın çünkü beta 2 günde 2 ye katlar eğer bir artışınız yoksa sebebini sorun doktorunuza
umarım hayırlı haberler alırsınız
İnşallah canım bencede biraz daha bekle çünkü gebelik olmasına rağmen adet gecikmesi de olmasına rağmen negatif olanlar varİnsallah ya biraz daha beklemek istiyorum gec döllenme olabilir diye duymuştum umarım hayırlı haber alrım tesekkur ederm cevap icn herkes hayırlı haber alır ins![]()
İnşallah canım bencede biraz daha bekle çünkü gebelik olmasına rağmen adet gecikmesi de olmasına rağmen negatif olanlar var
İnş dediginiz gibi olurİnşallah canım bencede biraz daha bekle çünkü gebelik olmasına rağmen adet gecikmesi de olmasına rağmen negatif olanlar var
Son durum nedir pozitif oldu muİnş dediginiz gibi olur![]()