- 16 Ocak 2022
- 1.272
- 506
- 73
- 30
- Konu Sahibi DilekHanim
kızlar adetim 7 gün gecikti normalde düzenlidir idrar testi yapıyorum negatif belim ağrıyor sürekli burdan pozitife döner mi böyle birşey yaşayan oldu mu kan vermedim daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende aynı durumdayım normalde adetim düzenlidir ama tam koruma sayılmayacak şekilde bir ilişkim oldu ve 7 gün geciktim 3 gün önce idrar testim negatif çıktı ama hala olmuyorum bir hafta bekleyip kan testi yaptıracağım en kesin sonuç öyle çıkar diyorlar. siz yaptırdınız mı ?kızlar adetim 7 gün gecikti normalde düzenlidir idrar testi yapıyorum negatif belim ağrıyor sürekli burdan pozitife döner mi böyle birşey yaşayan oldu mu kan vermedim daha
10.günde kan testinde varsa eğer kesin çıkar diye düşünüyorumBenimde 4 gün gecikti aynı şekilde bende 7 veya 10 gün dolmasinj bekliyorum
Gecikmenin 8.gününde adetim geldibende aynı durumdayım normalde adetim düzenlidir ama tam koruma sayılmayacak şekilde bir ilişkim oldu ve 7 gün geciktim 3 gün önce idrar testim negatif çıktı ama hala olmuyorum bir hafta bekleyip kan testi yaptıracağım en kesin sonuç öyle çıkar diyorlar. siz yaptırdınız mı ?
Bencede bekle benim 8. Günde geldiBenimde 4 gün gecikti aynı şekilde bende 7 veya 10 gün dolmasinj bekliyorum
kızlar adetim 7 gün gecikti normalde düzenlidir idrar testi yapıyorum negatif belim ağrıyor sürekli burdan pozitife döner mi böyle birşey yaşayan oldu mu kan vermedim iyi
10 gün geciktim bugün kan testi vermeye gideceğim10.günde kan testinde varsa eğer kesin çıkar diye düşünüyorum
Sonucunuz ne acaba10 gün geciktim bugün kan testi vermeye gideceğim