Adetim 8 gün gecikti test negatif

sirinnaydin

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2024
70
5
6
24
Arkadaşlar merhaba 1buçuk yıldır evliyim adet döngüm normalde 35 günde bir oluyor ama bu ay 8gün gecikmem var yumurtlama gününden 3gün önce değerlendirdik ama kaset testlerim negatif yardımcı olur musunuz lütfen

bir kaç kez daha test yapmanda fayda var canım, eğer hala aklına takılan bir şey olursa kesinlikle doktora gidip test yaptırmalısın.

Bende ayni durumdayim 10.gun gecikmede kan vermedim negatifti bu ay adet belietilerim de olmadi normalde duzenli adetlerim ama sadece kremsi akintim ve ara ara kasik agrisi vardi suan 12.gun gecikmem hala adet olmadim ve bekliyorum bi hafta olmqzsam tkr kan vercem sokturucu icmiyorum

Bende ayni durumdayim 10.gun gecikmede kan vermedim negatifti bu ay adet belietilerim de olmadi normalde duzenli adetlerim ama sadece kremsi akintim ve ara ara kasik agrisi vardi suan 12.gun gecikmem hala adet olmadim ve bekliyorum bi hafta olmqzsam tkr kan vercem sokturucu icmiyorum
Benimde hiç adet belirtim olmadı sadece yaklaşık 10gün süren ara ara kasık ağrısı bide şeffaf uzayan akıntım oluyordu Şuan kasık ağrısı da geçti akıntı da yok

bir kaç kez daha test yapmanda fayda var canım, eğer hala aklına takılan bir şey olursa kesinlikle doktora gidip test yaptırmalısın.
Adet gecikmesinin ilk gününden beri kaset test yapıyorum geçen ay doktora gittiğimde folik asit vermişti gebelik planladığım için ondan kaynaklı olabilir mi acaba

Hayır henüz yapmadım
Sonuc ne olsu canim ne durumdasın ben hala olmadım gecikmenin 12.gunu yumurtlama zamani olsaydi suana kdr pozitif olmasi lazimdi adetten bi kac gun once birlikteli yasadim acaba tutmus olabilir mi ya yoksa niye olmasinko bunca gun doktor bakti hersey de saglikli stres falan da yapmadim

Sonuc ne olsu canim ne durumdasın ben hala olmadım gecikmenin 12.gunu yumurtlama zamani olsaydi suana kdr pozitif olmasi lazimdi adetten bi kac gun once birlikteli yasadim acaba tutmus olabilir mi ya yoksa niye olmasinko bunca gun doktor bakti hersey de saglikli stres falan da yapmadim
Bende hala olmadım kan testi vermedim kararsız kaldım

Back
X