Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsan psikolojisinden anlayamadığıniz için keşke bana yorum yapmasaydiniz. Sizin bu şekilde yorumlarınıza ihtiyacım yok benim. Çok saygisizsinizYa test yap ya da sonsuza dek bekle. Ne diyelim ki. Test alamama gibi bir şey olduğunu sanmıyorum. Test yaparsan ne olduğu belli olur en azından
Arkadasin yorumunda saygisizlik diye tabir ettiginiz herhangi bir durum goremedim..test yapamiyorum negatif gormekten korkuyorum gibi bir aciklama yapmis olsaydiniz zaten bu yorum yapiliyo olmazdi..malum test almayip sekere,tuza iseyen bi milletiz.. ayrica burda fikir almak istemissiniz ama kadin dogum uzmanlari bile muayne etmeden hamilesiniz yada degilsiniz diyemezken bizden yorum istiyorsunuz.test fotografi olsa en azindan yorumlayacak biseyimiz olur yada kendi yasadigimizdan yola cikarak birseyler soyleyebiliriz..yalniz her kanama veya lekelenme gebelik habercisi degildir maalesefİnsan psikolojisinden anlayamadığıniz için keşke bana yorum yapmasaydiniz. Sizin bu şekilde yorumlarınıza ihtiyacım yok benim. Çok saygisizsiniz
Test yap ya da sonsuza dek bekle !!!! Bana verilmiş bir cevap olarak sizde nasıl bir algı yarattı bilmiyorum. Ama benim hoşuma gitmedi. Test yapmayı bende biliyorum. Burda bir sürü benim gibi paylaşım yapan insan var . Sadece benim gibi aynı durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mıdır diye sordum. Bilginiz yok ise cevap vermezsiniz.Arkadasin yorumunda saygisizlik diye tabir ettiginiz herhangi bir durum goremedim..test yapamiyorum negatif gormekten korkuyorum gibi bir aciklama yapmis olsaydiniz zaten bu yorum yapiliyo olmazdi..malum test almayip sekere,tuza iseyen bi milletiz.. ayrica burda fikir almak istemissiniz ama kadin dogum uzmanlari bile muayne etmeden hamilesiniz yada degilsiniz diyemezken bizden yorum istiyorsunuz.test fotografi olsa en azindan yorumlayacak biseyimiz olur yada kendi yasadigimizdan yola cikarak birseyler soyleyebiliriz..yalniz her kanama veya lekelenme gebelik habercisi degildir maalesef
Burda sizin gibi olan insanlarin %90 i test paylasiyor farkinda misiniz? Ayrica lekelenme veya kanama sadece adet yada gebelik habercisi degil bunu da biliyor musunuz? Evet bende de boyle olmustu hamileyim dedigimizi var sayalim peki ya hamile degil de bir hastaliginiz varsa? Test yapmiyosunuz kadin doguma gitmiyorsunuz tamam ben istediginiz cevabi vereyim kaynimdada boyle olmustu kendisi hamile hayirli olsunTest yap ya da sonsuza dek bekle !!!! Bana verilmiş bir cevap olarak sizde nasıl bir algı yarattı bilmiyorum. Ama benim hoşuma gitmedi. Test yapmayı bende biliyorum. Burda bir sürü benim gibi paylaşım yapan insan var . Sadece benim gibi aynı durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mıdır diye sordum. Bilginiz yok ise cevap vermezsiniz.
O nasıl bir yorum acabaYa test yap ya da sonsuza dek bekle. Ne diyelim ki. Test alamama gibi bir şey olduğunu sanmıyorum. Test yaparsan ne olduğu belli olur en azından
Burası paylasim alanı kimse birşey paylasmasin o zaman direkt kadın doğuma gidip direkt test yapsın kimse kimseye soru sormasın. Sizin gibi bilginlerin tavsiyesi ya da bilgisine ihtiyacım yok. Lütfen rica ediyorumBurda sizin gibi olan insanlarin %90 i test paylasiyor farkinda misiniz? Ayrica lekelenme veya kanama sadece adet yada gebelik habercisi degil bunu da biliyor musunuz? Evet bende de boyle olmustu hamileyim dedigimizi var sayalim peki ya hamile degil de bir hastaliginiz varsa? Test yapmiyosunuz kadin doguma gitmiyorsunuz tamam ben istediginiz cevabi vereyim kaynimdada boyle olmustu kendisi hamile hayirli olsun![]()
Canim gelisme varmi durumunda benimde 6. Gun oldu adetim gecikti ama test negatif, yarin terslik cikmazsa kan vermeye gidecegimMerhaba kızlar benim de reglim 4 gün gecikti dünde test yaptım çıkmadı bugun de yaptım negatif hamile olsam çıkarmıydı benim adetim normalde gecikmez bu ay böyle olunca şüphelendim sadece göğüslerim sızlıyor ve göğüs ucum kararmış ara ara belim ve kasığım ağrıyor
Canim gelisme varmi durumunda benimde 6. Gun oldu adetim gecikti ama test negatif, yarin terslik cikmazsa kan vermeye gidecegim
Hamile olabilirsin eğerki kesildiyse az az geldiyseKızlar adetim beş gün gecikti. 3. Günü minik damla damla iki iç gün kahverengi leke geldi şuan lekede kesildi kasık ağrım var. Göğüslerim boş gibi ağırlık yok sadece ucunda biraz ağrı var. Test yapamıyorum. Leke neden olmuştur benim gibi yaşayan var mı.
Aynı durumu şu an bende yaşıyorumKızlar adetim beş gün gecikti. 3. Günü minik damla damla iki iç gün kahverengi leke geldi şuan lekede kesildi kasık ağrım var. Göğüslerim boş gibi ağırlık yok sadece ucunda biraz ağrı var. Test yapamıyorum. Leke neden olmuştur benim gibi yaşayan var mı.
Şu an bende sizin yaşadığınızı yaşıyorum dr göründünüzmü veya sonra adet oldunuzmuKızlar adetim beş gün gecikti. 3. Günü minik damla damla iki iç gün kahverengi leke geldi şuan lekede kesildi kasık ağrım var. Göğüslerim boş gibi ağırlık yok sadece ucunda biraz ağrı var. Test yapamıyorum. Leke neden olmuştur benim gibi yaşayan var mı.
Hamileydim canım ama düşük yaptımŞu an bende sizin yaşadığınızı yaşıyorum dr göründünüzmü veya sonra adet oldunuzmu
Cok geçmiş olsun üzülme benim de ilk öyle olmuştu. Kötünün iyisini düşünürsek Erken düşmesi çok iyi bir şey demişti doktorum zaten çoğu kadın bunu farketmezmiş tekrar güzel haberlerle gelirsin inşallahHamileydim canım ama düşük yaptım
Ya çok üzüldüm canım ama inşallah yine güzel bir haberle gelirsin burayaHamileydim canım ama düşük yaptım