adetim bir hafta gecikti hamilemiyim sizce?

Elf3478

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
42
7
1
32
kızlar adetim 1 hafta gecikti kan testi yaptırdım 3 gün önce 3.36 cıktı bu nedemek ayrıca gögüslerim hassaslastı ve sırt bel agrım var yardım edin lütfen

merhaba arkadaşlar
benim adettim 9 gün gecikti idrar testi de negatif çıktı. gün içinde kahverengi bazende az kanlı bir şeklinde akıntım oluyor adet belirtilerimin hiç biri yok sizce hamile olma ihtimalim varmıdır. kan testinde negatif çıkacak diye korkuyorum

bence kan kesti yaptır canım en yakın zaman da ben yaptırdım 3.36 cıktı ne demek oldugunu bilmiyorum yarın doktora gidicem insallah olumlu cıkar

kızlar adetim 1 hafta gecikti kan testi yaptırdım 3 gün önce 3.36 cıktı bu nedemek ayrıca gögüslerim hassaslastı ve sırt bel agrım var yardım edin lütfen

merhaba,

2 gün sonra tekrar kan testi yaptırmanda fayda var, kan değerinin 2 günde bir en az iki katına çıkması gerek. dr da benzer bişey söyleyebilir diye düşünüyorum

Hamilesin ya da değilsin desem yalan olur. Bu şekilde tahmini bisey söylenebilir sadece. Yalniz beta hcg 10'un üstündeyse hamilelikten bahsedilir. Bikac gün sonra yeniden kan testi yaptırın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…