Bende aynıyım ve akıntı çok bende inş ikimiz içinde pozitif olur canımVar canim benimde adet tarihm bugun ara ara karin agrim oluyor aha adet oldm diyip tuvalete gidiyorum hicbisey yok bekliyorm bakalimm
Insallah canim testi nezaman yapmayi dusunuyorsunBende aynıyım ve akıntı çok bende inş ikimiz içinde pozitif olur canım
İdrar yaptım negatif çıktı. Fotoğrafını yükledim bi bakarmısjn sende.Insallah canim testi nezaman yapmayi dusunuyorsun
Ayy inş Allah isteyen herkese nasip etsinInsallah canim testi nezaman yapmayi dusunuyorsun
Baktm cnm simdi evet bnmde negatif ciktiİdrar yaptım negatif çıktı. Fotoğrafını yükledim bi bakarmısjn sende.
Üzülmek yok. Olucak Allahın izniyleBaktm cnm simdi evet bnmde negatif cikti
Canım regl ağrısı gibi bir ağrı oluyor 6+2deyim devam ediyor. Nimo markayla öğrenmiştim bende hassas bir test öneririmHerkese selam bugun adetim 1 gün geçikti. Kaset yaptım negatif çıktı. Fakat 1 haftadır karnım belimde ara ara kramplar oluyo. Göğüslerimde hiç agrı yok Sizce hamile olabilirmiyim böle bi durum yaşayıp sonrasında hamile kalan varmıdır?
Bugun yaptım. Negatif cıktı ne zaman yapım sence bide attıgım fotoya bakarmısın. Ayrıca cok sevindim rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinCanım regl ağrısı gibi bir ağrı oluyor 6+2deyim devam ediyor. Nimo markayla öğrenmiştim bende hassas bir test öneririm
Valla benimde 4 günüm kaldı inanılmaz bi kasık ağrısı var değişik anlam veremedimHerkese selam bugun adetim 1 gün geçikti. Kaset yaptım negatif çıktı. Fakat 1 haftadır karnım belimde ara ara kramplar oluyo. Göğüslerimde hiç agrı yok Sizce hamile olabilirmiyim böle bi durum yaşayıp sonrasında hamile kalan varmıdır?
Benimde kasette yok gibiydi erken gebelik testi yap canım hassas olanlardan benimde gecikmiştiBugun yaptım. Negatif cıktı ne zaman yapım sence bide attıgım fotoya bakarmısın. Ayrıca cok sevindim rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Akşam dediğinden yapım ben o zaman.Benimde kasette yok gibiydi erken gebelik testi yap canım hassas olanlardan benimde gecikmişti
Dayanamadım yqpıcam bendeBaktm cnm simdi evet bnmde negatif cikti
Baktm cnm simdi evet bnmde negatif cikti
Merak ettm canimmm haber verDayanamadım yqpıcam bende
Hassasiyetine bak ama erken gebelik diye satılıp kasetle aynı hassasiyette olan testler varAkşam dediğinden yapım ben o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?