Adetim birgün geçikti

kzkzaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2025
39
11
3
32
Herkese selam bugun adetim 1 gün geçikti. Kaset yaptım negatif çıktı. Fakat 1 haftadır karnım belimde ara ara kramplar oluyo. Göğüslerimde hiç agrı yok Sizce hamile olabilirmiyim böle bi durum yaşayıp sonrasında hamile kalan varmıdır?

Var canim benimde adet tarihm bugun ara ara karin agrim oluyor aha adet oldm diyip tuvalete gidiyorum hicbisey yok bekliyorm bakalimm

Var canim benimde adet tarihm bugun ara ara karin agrim oluyor aha adet oldm diyip tuvalete gidiyorum hicbisey yok bekliyorm bakalimm
Bende aynıyım ve akıntı çok bende inş ikimiz içinde pozitif olur canım

Canım regl ağrısı gibi bir ağrı oluyor 6+2deyim devam ediyor. Nimo markayla öğrenmiştim bende hassas bir test öneririm

Canım regl ağrısı gibi bir ağrı oluyor 6+2deyim devam ediyor. Nimo markayla öğrenmiştim bende hassas bir test öneririm
Bugun yaptım. Negatif cıktı ne zaman yapım sence bide attıgım fotoya bakarmısın. Ayrıca cok sevindim rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

Valla benimde 4 günüm kaldı inanılmaz bi kasık ağrısı var değişik anlam veremedim

Bugun yaptım. Negatif cıktı ne zaman yapım sence bide attıgım fotoya bakarmısın. Ayrıca cok sevindim rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Benimde kasette yok gibiydi erken gebelik testi yap canım hassas olanlardan benimde gecikmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…