Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba adet sandığın yerleşme kanaması olabilirmi yani dediğin gibiyse imkansizKızlar adetim biteli 3 gün oldu öylesine test yapmıştım üstteki erken gebelik alttaki normal test sizce var mııı inanamıyorum ya olabilir mi heyecandan bayılıcamEki Görüntüle 2701487
Olamaz zaten ama testi görüyorsunuz kanama başka bir kanamamı sizce çünkü normalden 1 hafta önce adet oldumAdetin 3 gündür bitti daha yumurtlama günün olmadı ki nasıl hamile kalacan hemen?
Bilmiyorum olabilir mi testler bozuk olabilir miAcaba adet sandığın yerleşme kanaması olabilirmi yani dediğin gibiyse imkansiz
Gerçekten mi yaaa şimdi gidiyorum kan vermeye dua edin lütfen inşallah vardırKan ver bence yerleşme kanaması olmuş olabilir canım. Cizgi gayet net çünkü![]()
Teşekkürler şimdi gidiyorum kan testi vermeyeKan testi yaptır en garantisi
Kızlar adetim biteli 3 gün oldu öylesine test yapmıştım üstteki erken gebelik alttaki normal test sizce var mııı inanamıyorum ya olabilir mi heyecandan bayılıcamEki Görüntüle 2701487
Test ver bildir bizedeBilmiyorum olabilir mi testler bozuk olabilir mi
Dış gebelik vs durumundan dolayı takipte ol kan ver bı bence emin ol.Evet 1 hafta erken olmuştum ama bildiğiniz adet
Tamamdır gidiyorumKan ver
Hayır biteli 3 gün oldu yeni bitti yaniadetin gecikeli mi 3 gün oldu yazmak istin acaba
Had hayırlısı inşallah bize de yazTamamdır gidiyorum