Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim biteli 3 gün oldu hamilelik testime bakar mısınız acill
Kızlar adetim biteli 3 gün oldu öylesine test yapmıştım üstteki erken gebelik alttaki normal test sizce var mııı inanamıyorum ya olabilir mi heyecandan bayılıcamEki Görüntüle 2701487
İYi akşamlar canım öncelikle tebrik ederim Allah m sağ salim kucağına almayı nasip etsin bi sorum olacktı bende gecen hafta adet oldum ilk iki gün yoğun kanama gördüm sonra leke ama adetim bitmesi gerekirken 3 gün uzadı hala leke görüyorum bulantı kasık ağrısı bel ağrısı cok oluyo senin nasıl belirtilerin vardı hamilelik olabilit mi
İYi akşamlar canım öncelikle tebrik ederim Allah m sağ salim kucağına almayı nasip etsin bi sorum olacktı bende gecen hafta adet oldum ilk iki gün yoğun kanama gördüm sonra leke ama adetim bitmesi gerekirken 3 gün uzadı hala leke görüyorum bulantı kasık ağrısı bel ağrısı cok oluyo senin nasıl belirtilerin vardı hamilelik olabilit mi